vatandaşımızı kim öldürürse dünyayı başına yıkarız
-
-
(bkz: tutmayın küçük enişteyi)*
-
(bkz: kekimi ye beni yeme)
-
(bkz: akp hariç de lan)
-
"...çünkü bu ülkenin vatandaşını sadece biz öldürebiliriz" diye devam edeceğini düşündüğüm cümle. cinayetleri geçtim insan hayatının bu kadar önemsiz olduğu bir ülkede bu sözü ancak beyinsiz milliyetçiler ciddiye alır.
-
ölülerimiz o kadar çok ki hangisini saysan, birisi eksik kalıyor; (bkz: #53596089)
(bkz: uğur kaymaz)
(bkz: ceylan önkol)
(bkz: ismail erkek)
(bkz: enes ata)
(bkz: kadın da olsa çocuk da olsa gereken yapılacaktır)
(bkz: polise talimatı ben verdim) -
13 yıl önce ana babaların gönül rahatlığı ile evlatlarını askere göndermeye başladığı sıfır terörle teslim aldığınız hükumeti rte ile beraber beceriksiz iç ve dış politikalarınızla işin içinden çıkılmaz duruma soktuktan sonra geldiğimiz hale bakın....türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana bu kadar vatan haini politikacıyı aynı anda bünyesinde barındırmamıştır...anlayacağınız bu açıklamaya neremle güleceğimi şaşırdım..pkk itleri yıllardır sivil asker binlerce vatandaşımızı öldürürken sesiniz çıkmadı da şimdi hangi yüzle dünyayı başlarına yıkmaktan bahsediyorsunuz...dünya çoktan onlar için yıkılmış..
-
(bkz: cool story bro)
-
adam kutsal kitaptan ayet okuyor sanki. bu nasıl konuşma. onlar böyle dedi biz şöyle dedik. onlar kim bi de onu söylesen.
-
"o zaman intihar et pampa" diyecegim, kisi söylemi.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap