• elalemde olunca bizdekinin de meşru olacağı ve normalleştirileceği ümidiyle gündeme getirilen olaylardır.
  • din bu diyeceğim olaydır.

    ha ensar vakfı, ha vatikan..

    fark eder mi?

    spotlight filmine dönmüş bir ülkenin çocuğu olmak kaderimizde varmış.
  • ne yapalım, protesto etmek için kilise mi yakalım amk çomarı dedirten olaylar silsilesi.

    seversiniz siz.
  • 'o zaman bizdeki çocuk tecavüzleri çok azmış, çok sevindim çok mutluyum, teşekkürler akp!' mi dememizi bekliyorsun be dangalak?

    tanım: kötü örnek göstererek bizdeki çocuk tecavüzlerini iyi göstermeye çalışan beyinsizin açtığı başlık.
  • birçok islami vakıf, dernek, cemaat vs ile vatikan arasında hiçbir fark olmadığını ortaya koyan durum. vatikanda da sistematik şekilde küçük çocuklara tecavüz vardır aynen osmanlıdan beri sistematik şekilde ülkemizde yaşandığı gibi. adam kendisi bugüne kadar ses çıkarmamış ama gelip ensar vakfının tecavüzlerinden sonra bunu konuşuyor. bir de utanmadan aklı sıra ders veriyor. çocuklara tecavüz umurlarında olsa çıkıp böyle bir kıyaslamaya girmezler ama bunların derdi tecavüz değil siyasi görüşlerini destekleyen bir vakıf kötü duruma düşmesin de o çocuklara ne olursa olsun. vatikanda sizin vakıflarınızda yerin dibine batsın. çocuklarımıza dokunmayın.
  • vatikan'ın eleştirilmemesinin çok haklı sebepleri var. sayalım.

    - ensar vakfı'na saldıranların parasını vatikan ve batı ödüyor.

    - çünkü rahiplerin yaptığı vatikan'ı bağlamaz, suçun şahsiliği ilkesi pardon onu kılıçdaroğlu'nun yeğeni başlığına yazacaktım, yanlış oldu.
    (bkz: kılıçdaroğlu'nun çocuğa tacizden tutuklanan yeğeni)

    - adamlar cezalarını almış, araştırma komisyonuna ne gerek var. sanki vatikan'ın çatısı altında mı yaşanıyor? opps. pardon bunu da kılıçdaroğlu başlığına yazacaktım.

    - oğlum aynısı lan işte. haa şey diyelim ya. vatikan'ı akp yönetmiyor filan diyelim öyle geçiştiririz.
  • aaa! lütfen budist tapınaklarını ve sinagogları da atlamayın. o sakin görünümlü sinsi (!) rahipler yok mu?! dünyanın her tarafından örnek verin ki ensar pislikhanesi'nde yaşananları meşrulaştırdığınızı zannedin.

    tanım: açtığı başlık ensar pislikhanesi'ndeki vahşeti hafifletir zanneden insanımsı beyanı.
  • italya'yi ara ara ayaga kaldiran olaylardir. evvela ey gerizekali, kotu niyetli, kotu kalpli pedofil savunucusu!!! herkes kendi kapisinin onunu temizler. sen merak etme avrupa'da insanlar vatikan'in rezilliklerinin uzerine gidiyor. sen peki kendi kapinin onundeki pisligi temizleyebiliyor musun?
  • bir kereden birşey olmaz canım.
hesabın var mı? giriş yap