• fallout new vegas oyununda ve dolayısıyla mojave çöllerinde yer alan, new vegas'a oldukça yakın lanet olası bir vault. lanet olmasının nedeni, bütün kısımlarında çok yoğun bir radyasyona sahip olmasıdır. özellikle reactor ve armory kısımları, görevler ve loot açısından son derece önemli olmakla beraber iki kat radyasyona sahiptir.

    içerisinde ve giriş kısmında golden gecko ve geçmiş sakinlerinden oluşan bir ghoul ordusu sizi bekler. ayrıca başta horowitz olmak üzere sağlıklı 4 insan da görülebilir.

    oyunda karşılaştığımız çılgın elemanlardan chris haversam da bu vault'un eski sakinlerindendir. sonrasında o malum çılgınlığı nedeniyle, vault içerisinde yaşanan olaylardan önce ortamdan tüymüştür.

    benim oynayışlarımda denk geldiğim ilk vault'tur aynı zamanda. ne zaman, nasıl bir yol izlersem izleyeyim biri mutlaka bu lanet vault 34'e ulaşıyor.
  • istanbul'un göbeği taksim'de bir fallout sığınağı. etraftaki arap yoğunluğundan kaçıp istanbullu olmanın ne demek olduğunu hatırlamak, istanbul kültürüyle, sosyoloji ve felsefe sohbetleriyle vakit geçirmek, adı çok bilinmeyen çok değerli filmlerle ve yönetmenleriyle tanışmak ve birbirinden leziz bitki çaylarını tatmak için yolunuz taksim'e düşünce mutlaka uğrayın. imam adnan sokak'ta, bildiğiniz yeşilçam sinemasının olduğu yerde.
  • belirli aralıklarla yaşar çabuklu'nun söyleşilerine ev sahipliği yapan mekan. salon ve kafeterya eski ve loş olmasından dolayı oldukça kasvetli. ama asıl problem etkinlik sırasında üst katlardaki barlardan gelen müzik sesleri. ciddi bir ses yalıtımı sorunu var. umarım bunu kısa sürede çözerler. zira bedevi işgalindeki beyoğlu için sığınılacak bir vaha olma potansiyeli taşıyor.
hesabın var mı? giriş yap