• satmak için ilan verdiğim aracım için bugün aradılar ve kendilerinin belirlediği firmada ücretsiz ekspertiz yapılıp satın alacaklarını söylediler.
    petrol ofisi ortaklığı ile kurulan firmaymış. medir ne değildir bilenler yeşillendirebilir mi?
  • 1 hafta önce sattığım araca 42 bin tl daha fazla teklif veren girişim. petrol ofisi‘ni alan grubun şirketiymiş.
  • aracıma kasko bedelinden 20 bin tl daha aşağı, sahibinden.com' da satılan aynı km ve aynı paket araçlar içindeki en düşük fiyattan daha düşük teklif veren firmadır.

    tanım: uzak durulması gereken yok pahasına aracınızı almaya çalışan kurumsal galericidir.
  • aracıma gelen tekliflerin en yükseğinden 30.000 tl daha yüksek teklif veren, 60. dakikada kendimi noterde bulduğum 2. el araç alan firma
  • insanlarin sikayetlerini okudum da bu site "haci baba takkesi" degil.

    araba satmak aklindan bile gecmeyen ama ayni gun cok acil satmasi gereken insanlarin gidecegi son kapi. (tabiri caizse olucu)

    yani sahibinde'e oraya buraya bakip fiyat karsilastirirmanin alemi yok. gercek alicinin verecegine yakin bir fiyat bile almaniz imkansiz buradan. azcik kafasi basan adam zaten bunu bilip gitmez bile oraya kadar.

    sitede 100 yaziyormus da 80 vermisler. sen oyle her hiyarim var diyene tuzlukla kosarsan sana daha cok 80 teklif ederler.
  • (bkz: #99049795)
  • kurumsal galericidir. şu entryde yazılanlar doğrudur. internet, televizyon, radyo reklamları ile farklı bir profil çizmeye çalışıyor olmaları bu durumu değiştirmemekte. bunlara inanan, kanıp da iş yapan var mı bilmiyorum fakat şikayetvar.com ve sözlükte yazılanları görünce belirtme isteği duydum.

    hatta temel düzeyde bilgi de vereyim, kendimi iyi hissedeyim:

    acil nakit ihtiyacı olanın aracını piyasa fiyatından olabildiğince düşük alırlar, piyasa fiyatından olabildiğince yüksek fiyata satarlar. bu işi profesyonel olarak yaparlar. siz kâr elde edemezsiniz, onlar eder. bu sebeple araba alım satım işleri galericilerle yapılmamalıdır. galericiden aldığınız araba her daim piyasa fiyatından yüksektedir, galericiye satacağınız araba da daima piyasa fiyatının altındadır. hatta size şöyle bir şey diyeyim; bir galericiye gidip aracınızı gösterin ve fiyat biçtirin. ne dedilerse üstüne en az yüzde on koyun, kendiniz satın. gayet mantıklı bir iş yapmış olursunuz.

    gelelim bizimkilere... profesyonel olarak araba alıp satan insanları kazıklayabileceğini, bu insanlara araç satarken kâr elde edebileceğini düşünen yurdum insanı kendisine verilen düşük fiyattan şikayet ededursun, siz siz olun, acil nakit para ihtiyacınız olmadığı sürece böyle yerlerin kapısından bile geçmeyin.
  • hollanda şirketi kuramsal şirket. petrol ofisinide bünyesinde bulunduran şirket aynı zamanda.dün akşam aracımıza internet üzerinden fiyat vediler aracın hasar durumuna göre eğer hasar varsa fiyat üzerinden düşeriz dediler. vavacars üsküdar libadiye de olan merkezlerine gidip aracımızı ekspertiz için yasin beye teslim ettik. giderken anahtarların 2 sinide istiyorlar birde ruhsat ile gitmeniz gerekli. araca expertiz sonrası genel merkezden teklif geliyor araçta hata kusur yoksa çok iyi fiyat verip hemen aynı gün alıyorlar piyasa değerinde. ben bu güne kadar çok galerici gördüm aracını öldürürler ölü fiyatına almaya çalışlar ancak vavacars gerçekten çok iyi bu konuda özellikle libadiye ye yakınsanız yasin beye gidin mutlaka zaten tek kişi orada ilgi ve alakası bilgisi harikulade iyi ki gitmişim oraya bundan sonrada araç satacak olursam kesinlikle oraya giderim.
  • “e heralde arabanı piyasa fiyatının altına alacak amk“ dediğim firma.

    adam neye şaşırıyor. sahibinden.com’daki fiyatlardan düşük veriyormuş. yok yüksek verecek. sanki herifler arabayı binmek için alıyor.
  • internet üzerinden başvurusunu yaptık. aracımız için bir bedel çıktı. randevu alarak libadiye cad. petrol ofisinin yanındaki vavacars şubesine gittik. arabamız detaylı bir ekspertiz kontrolünden geçirildi. bu sırada alım merkez yöneticisi yasin pehlivan bey, bize çay ikram ederek süreci anlattı. kendisi çok ilgili ve yardımcı olan bir arkadaş. anlaşmalı notere gidilerek sıra beklemeden, iban verdiğiniz hesabınıza paranın geçtiğini gördükten sonra imza atarak arabanızın satışını tamamlıyorsunuz. şu dönemde insanları dolandıran çok insan varken güvenli bir alışveriş yöntemi sunmuş oluyorlar. ayrıca başvuru esnasında sistem de çıkan fiyatın üstünde bir fiyat teklifi verdiler. daha önceki yorumlarda olduğu gibi ölücü fiyatlar teklif etmediler. henüz kendilerinde 2. el bir araba satışı başlamamış. 2. el araba satışları başladığında karşımda bu şekilde güven veren bir firmadan araba almayı tercih ederim. arabam da kusur, hata, kaza yok diyen, ama sel felaketinde kaldığını söylemeyen galericileri de biliyoruz çünkü.
hesabın var mı? giriş yap