• modern sabahlar ekibinin trt 1 için yapmaya başladığı yeni talk showun adı.
    (bkz: modern sabahlar).
  • 21 eylul cumartesi 23:45'te yayina girecegi soylenen ve daha program baslamadan cekimlerde yasananlarin anlatildikca gulundugu program. merakla bekliyoruz, cok sey umuyoruz.
  • bugün* trt ara haber bültenine sunucularının* çıkıp tanıtımını yaptıkları program
  • radyodan televizyona uzanan bir hayat hikayesinin güldürü öğeleriyle süslendiği yükseliş, başkalaşım öyküsü.
  • konukları ve dekoru dışında* pek sorun teşkil etmeyen programsız program.
  • geçen cumartesi trt'de yayınlanmış gelecek vaad eden bir televizyon şovu. çocuklarda biraz heyecan vardı sanki ondan olmadı galiba. ilk konuklarının eski dostlar olmasının da bunda katkısı var sanırım. du bakalım haftaya nasıl olacak diyor ve heyecanla bekliyoruz.
  • ne yazik ki program hakkinda sunu soylek zorundayim "olmamis". biz bu adamlari* cok severiz, her sabah radyoda dinleriz. ama, bu tv isinde toslamislar, bi acemi, bi tutuktular, kendileri gibi degillerdi (ki biz bunlari cok rahat ve dogal olduklari icin severiz aslinda). aslinda boyle dusununce beni rahatlatan bi tarafi da yok degil hani bu olmamisligin. program basarisiz olursa, bu adamlar da yukselemez (ozel tv'lerce talep gormek, yuksek paralar karsiliginda transfer teklifleri almak ve sonucta got kalkmasina ugramak vb.), kiclari kalkmaz ve radyo odtuden ayrilmazlar. boylece, onlari sevdigimiz gibi dinleme olanagindan yoksun kalmamis oluruz. elbette ki ben de bu istegimin ne kadar bencilce, ne kadar gelisme karsiti oldugunu biliyorum, ama ne yapayim.
  • south park'la çakıştığından tüm hafta boyunca "napsam da çözsem şu durumu" diye gezindiğim program.
  • pazar günü çekimlerine katılıp hop hop zıplayacağım talk şov. bu hafta funda arar'ın konuk olduğu program. kimse o.
  • ilk gece izleyip hayal kirikligina ugradigimiz program. programin sadece bir saat surmesi, ustune ustluk canli olmamasi, ege-oktay-fahir uclusunun beser dakika konusup geri kalan kirkbes dakikanin sarki turkuyle gecmesi trtnin geri zekali dekor, isik ve cekimleri, ustune ustluk sunucularin ilk program heyecani olmasini umdugumuz tutuklariyla birlesince ortaya buyuk beklentileri bosa cikaran, radyo da edinilen karizmayi bozan, isin kotusu bir baska gece ya da sayisal gece benzeri bir program cikmis. ayrica muhtesem uclunun zuzayli mikrofonlari da ayri bir entry konusu olacak kadar komik ve basarisizdi. koskoca trtde yaka mikrofonu mu yok yoksa bizimkiler batti balik yan gider misali sacmaladik bari tam olsun mu demisler anlamak mumkun degil. fakat yine de beyazin ilk ciktigi zamanlar bir radyo dekoru icinde yaptigi programi hatirlayip durumun en kisa zamanda duzelmesini beklemekten baska care yok gibi.
hesabın var mı? giriş yap