• uçuk kremi. aktif maddesi:yamulmuyorsam penciclovir %1.
    zovirax'ın tahtına geçer. yine iksir gibi minicik bir tüp. çok pahalı değil.
    sadece uçuk yeni çıkarken değil çıktıktan sonra da işe yarıyor.
    2 günde olayı bitirdi diyebilirim.
  • ayni zamanda zona tedavisinde de kullanilir - tipki zovirax gibi.
  • kullanılan ilaç yıllardır en iyisi diye nitelendirilen zovirax bile olsa, halk arasında uçuk hakkındaki "ilaçla bir haftada, ilaçsız yedi günde geçer" sözünü artık bitiren ilaç.
  • zovirax gibi novartis firması tarafından çıkartılan uçuk kremi. sürdüğünüz ve de söylendiği üzere 2 saat aralıkla kullandığınız takdirde uçuğun büyümesi hangi safhada olursa olsun durur, ertesi gün de gerilemeye başlar. ha bir de gafil avlarsanız o şerefsizi daha kaşıntı aşamasında iken, aynen gerisin geri postalarsınız.
  • son deneylerime göre, gelmiş geçmiş en etkili uçukla savaş yönteminin adıdır vectavir. on kaplan gücündedir, her türlü viral oluşuma kin besleyen bir savaşçıdır, ailemizin barbar conan'ıdır mübarek. ufacık tefecik olması güvensizlik verse de, ilk kullanımdan itibaren yarattığı fark, kaşıntısı aniden geçen uçuklarla kendini göstermektedir. odin bu ilacı geliştirenleri korusun.
  • vectavir krem uçuk (herpes labialis) tedavisinde endikedir.
    sadece dudakların üzerinde ve ağız etrafındaki uçuk yaralarında kullanılmalıdır. göz ve kenarlarına uygulanmamasına dikkat edilmelidir.
  • ilk kullandığım günden itibaren uçuk korkusunu yüreğimden söküp atmış olmamın müsebbibi. zannımca sihirli bir karışım. eczanelerden "ya bi uçuk kremi vardı, küçük bir şey, sarı beyaz kutusu vardı" denildiğinde de temin edilebiliyor. (bkz: ben bugün bunu gördüm)
  • novartis firmasının otc ürünlerinden biri. piyasadaki etken maddesi asiclovir olan rakiplerinin aksine, etken maddesi olan penciclovir ile başlangıç evresinden vezikül evresine kadar tüm evrelerinde endike olan uçuk kremidir. krem, deri hücrelerine hızla penetre olması için özel olarak geliştirilmiştir (bkz: penetrasyon). penciclovirin enfekte hücrelere ulaştığında aktive olması gerekir. bu yanlızca uçuğa yol açan herpes simpleks virüsüyle enfekte olan hücrelerde bulunan bir enzim aracılığıyla (viral timidin kinaz) gerçekleşen ve fosforilasyon olarak adlandırılan bir işlem yoluyla olur. bu nedenle penciclovir virüsle enfekte olmayan hücrelerde aktif değildir.

    2 gramlık, minnacık bir tüp içinde satışa sunulmaktadır. (bkz: kedinin kıçına soksan miyav demez)

    hem zovirax hem de vectavir bir zamanlar glaxo smith kline firmasının elindeyken "aynı hastalıkta endike olan iki etken maddenin tek firmanın elinde olmasının rekabet kurallarına aykırı olması " nedeni ile firmanın tercihini " daha çok tanınan ve bu nedenle pazar payı yüksek olan" ilaçtan yana kullanması ile penciclovir etken maddesini elinden çıkarmış ve kendisi gibi çok güçlü olan novartis firmasına kaptırmıştır.

    ayrıca vakti zamanında ürüne uygun slogan olarak "uçuk yok, mucuk var" önerisinde bulunduğum için 2 gün içerisinde firmadan şutlanmama neden olan üründür.
  • eczaneden ilk aldığımda ''uçuktu ve uçuverdi'' yazan bir poşede konulan ilaç.
  • kahramanım benim.

    kutusunda 'nothing works faster' yazar. hakikaten de en manyak, en dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü adam kılıklı uçuğı bile dört günde tepeleyip, yok eder. ayrıca zovirax'ın yarı fiyatına nerdeyse.

    uçuklar için geliyor: o ruhunun karatahtasını gıcırdatan tırnak, o dahil olmayan piller, oo seni gece saat 3'te uyandıran yanlış numara, oooo çok şahane bir uçuk kremi!! (kahraman demişken darkwing duck'a da selam edeyim dedim.)
hesabın var mı? giriş yap