vedat muriqi
-
2014-2015 sezonu için giresunsporumuzda kiralık oynamaktadır.
edit: sezonları karıştırmışım şaka gibi. -
türk vatandaşlığına geçmiş oyuncudur.
-
prizrenli hemşehrimdir.
-
giresunsporumuzun herşeyi müthiş potansiyeli oyuncu. bir yıl şenol güneşin tedrisatından geçsin dünya yıldızı olur öyle bir oyuncu. bugün karşıyaka'ya şöyle bir gol attı.
-
29 kasım 2015 samsunspor giresunspor maçında 1 asist yapmış, 1 gol atmış, 70. dakikadan sonra da stoper olarak oynamış forvet oyuncusudur.
-
az önce yine muhteşem bir gol atmış oyuncumuz.
-
seneye galatasaray'da görmek istediğim adam. umut'u top diye oynar yürür gider bu çocuk.
-
insan irisi ama aynı zamanda teknik. bolumuzu perişan etti bugün. defans hattımız sözde hareketli dağıttı attı herif. çalımsa çalım, verkaçsa verkaç.
bu arkadaş yürür gider.
aha yine taktı. vedat bu bolu netti sana? -
eskişehirsporun saçma sapan amatör topçuları tutup bu adamı yollaması utanç verici.
-
ulan kendisi hakkında 3 gün önce entry yazmaya, güzellemeler yapmaya niyetlenmiştim. bayram değil seyran değil ne alaka derler diye yazmamıştım. adam bugün hattirck yaptı iyi mi?
tanım: giresun'un potansiyeli yüksek kosovalı golcüsü. hem havadan hem yerden etkili. çok iyi bir forvet fiziği var. uzun boylu ama ne çok hantal, ne çok ince. olvier giroud gibi misal. stilini de ona benzetiyorum zaten. sene sonu muhtemelen süper ligde görürüz kendisini.