• 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik hasta vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, içişleri bakanlığı genelgesi ile vali/kaymakam başkanlığında kurulan çalışma grubu.

    (bkz: 65 yaş üstü vefa sosyal destek grubu)

    ihtiyaç sahipleri 112, 155 veya 156’yı arayarak durumlarını iletebileceklermiş.
  • iyi niyetli olarak başlamış ancak virüsün yayılma hızını daha da arttıracak olan gruplardır.
  • an itibari ile gönüllü üye oldum.
    aldığım bilgilere göre bu süreçte türkiye'de tüm yardımlar tek merkezden yapılacağı için yurdun her bir yerinde kaymakamlık ve belediye işbirliği ile bu grup kuruluyor.

    benim ilçemde ilk yardım, ihtiyaç tespit ve call center olmak üzere 3 ekip kuruldu.
    bu ekiplerde, öncelikle gönüllü olacak olan ve ihtiyaç halinde de re'sen alınacak olan kamu personelleri çalışacak.

    bütün ekipler günde iki vardiya ve 8'er saat olmak üzere çalışacaklar.
    call center ekibi, bilgisayarlarına kuracakları bir yazılım ile evlerinden çalışabilecek iken, ilk yardım ve ihtiyaç tespit ekibi ise belediye/kaymakamlığın verdiği araçlar ve güvenlik ekipmanları ile sahada olacaklar.
  • abimin de görevli olduğu grup. sabahtan akşama kadar 65yaş üstü vatandaşlara maaş, ilaç ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorlar.
  • içimden bir ses ensar, türgev gibi malum vakıfların elemanlarına para aktarmak için yeni bir girişim diyor. internette aratınca destekleyen stklar, eleman veren kurumlar hangileri, hiçbir bilgi yok.

    edit: memurlar değerlendiriliyormuş galiba.
  • ibb ve abb' nin sosyal belediyecilikte vatandaştan artı puan alması üzerine kurulduğunu düşündüğüm grup. sen yardım yapma ben yapıcam, çünkü sen böyle çok oy kapiyorsun diye düşünülüyor sanırım. ha yine oylar mansur yavas'a, imamoğlu'na gider o ayrı.
  • chp nin hizmetini gölgelemek isteyen zerzavatlar grubu.
    daha önceleri nerelerdeydiniz?
  • "bahçe işlerim var bir ilaçlayıp sulayım hemen dönerim" diye arayıp izin isteyen amcaların sardığı hattır. talepler bölgesine ve ilçesine göre değişmekle beraber herkesin bağı bahçesinin olduğu küçük bir ilçedeyseniz talepler de" bir koşu gidip gelicem" şeklinde oluyor. *
  • bugün van'da iki üyesi pkklılar tarafından şehit edilmiştir, başımız sağolsun
hesabın var mı? giriş yap