• onların ben kafalarını sikeyim dediğim internet sitesi.

    ayrıca bi okuyun mk

    edit: "bu kaynaklardan bilgi alıyorsan vay haline" diyen yazar, bu kaynaklar da var. artık hangisine inanırsın bilemiyorum.

    bbc

    hürriyet

    milliyet

    sputnicnews

    habertürk

    google diye bir şey var.
  • ben bu işi maalesef inisiyatif ya da ailenin tercihi olarak göremiyorum.
    bırakın çocuklar beslensin, ihtiyacı olan vitamini, ıvır zıvırı doğru besinden alsın.

    vegan mı olacak, vejetaryen mi, zamanı gelince kendi karar versin...

    bu ne fanatikliktir?
  • çocuk istismarı bu bildiğin
  • ya ben vegan insanlara saygi duyuyorum ne kadar et yemeyi sevsem de bu insanlarin belli bir zeka düzeyinde oldugunu belli bir bilince ulastiklarini düsünüyordum.
    ateistler gibi diyeyim. ama yok arkadas bunu yapan insana saygi falan duyamam, sizin el kadar bebegi carsafa sokan cemaat artiklarindan farkiniz ne?

    edit: gelen mesajlar "ya oluyor ama iste doktor kontrolünde, zart verirsek, zurt verirsek, sununla desteklersek bal gibi oluyor bak" tarzinda.
    arkadasim veganligi tartismak istemiyorum, siz baska canlilari yemeyecek bilince ve iradeye sahip olabilirsiniz ama bunu daha bilinclenmemis cocuga dayatip "benim cocugum istedigim gibi yetistiririm" deyip risk alabilirsiniz bu sizin sorununuz. fakat bu size duydugum saygiyi kaybettirdiginde aglasmayin. hakaret falan da etmedim.

    el kadar bebegi carsafa sokmayla bir tuttugum icin itirazlar geldi. veganlik kendi seciminiz, kendi yasam tarziniz, kendi inanciniz, kendi degerleriniz. bunu dinden ayiran nedir? sonucta inandiginiz seyi yasiyorsunuz, et yiyenleri elestiriyorsunuz, misyoner gibi ortalikta dolasiyorsunuz eyvallah. et yenmeyen bir dünyada resmen cenneti vaadediyorsunuz, cocuklari bunu karistirana kadar kimseye bir zarariniz oldugunu düsünmüyorum. cocuklariniza dikte ettiginiz anda diger inanclardan bir farkiniz yok benim icin.
  • hangi kitapta okudum bilmiyorum ama ilk insansıların ilk büyük beyin büyümesinin leş yiyerek gerçekleştiğini söyleyen bilim insanlarınca da kabul edilen bir görüş var. yani kesin doğru olmasa bile siz çocuğunuzu vegan besleyerek onun olması gerektiğinden daha az akıllı olması riskini göze alıyorsunuz demektir.
  • siktirordan.net
  • (bkz: çocuk istismarı)

    site aynı zamanda soru/cevap kısmında ilaç kullanımını ve aşılamayı da ailenin inisiyatifinde göstererek ayrıca sağlık tehdidi oluşturmaktadır.
  • çocuğu vegan beslemek çocuk istismarıdır. çocuk yetişince kendi tercih ettiği şekilde beslenebilir. onun dışında evrensel bilim çocuğun et ihtiyacı olduğunu söylüyorsa çocuk et yemelidir. öteki türlü ananızı sikim o.çler.
  • (bkz: vegan çiftin bebeklerinin ölümüne yol açması)
    bebeğini yoldan bulan varsa bu ve benzeri sitelerle yol almaya devam etsin yok normal sevişerek yaptıysanız uzak durun.
hesabın var mı? giriş yap