• kavacık mihrabat yolundan otağtepeye geldikden sonra sağa dönülerek gidilebilen park. iki köprüyü ve rumeli hisarını görebilen, gidilmeye, manzarası görülmeye değer bir park.
  • kır düğünü yapılabilecek en güzel mekanlardan biri. dönem itibariyle sadece alan kirasına 3.250ytl isteniyor. sizi organizasyon şirketine yönlendiriyorlar.
    düğün günü de saat 4 den sonra sizden başka kimse parka giremiyor.
  • fatih sultan mehmet köprüsü'nü ve boğazı boydan boya tepeden seyredebileceğiniz yürüyüş parkı. mangal veya piknik filan yasak, girişi 1,5 lira yapmışlar bir de gençlerin kenarda köşede ağaç diplerinde öpüşmelerini görürseniz şaşırmayın.
  • hafta sonları yürüyüş yapmak için favori yerimdir. sanki elini uzatsan köprüye dokunup kulaklarından sallayası gelir adımın öyle bir açıdadır. içinde ufak bir gölcük var ve genelde üstündeki köprüde fotoğraf çektiren insanlarda mevcut. özellikle yağmurlu havalarda ordaki çardaklara oturup boğazı izlemek enfes oluyor. bir de şimdiki bilgi godomanlar için gelsin, içinde bir helikopter pisti var malum etrafı zenginlerin villaları ile çevrili olduğu için geçen gün parkta gezinirken tepeme bir helikopter iniverdi (sanki her gün tepeme iniyormuş gibi ) abi içinden indi arabasına bindi ve evine gitti ben de manzarayı izlemeye devam ettim.
  • yakında karayollarına devredilip bakım, onarım şefliğine dönüştürülmesi planlanan doğa harikası park. yazık günah kıymayın bu güzelliğe.

    http://ekonomi.haberturk.com/…-bu-yesile-kiymayalim
  • arkadaslarimin fotolarindan imrenerek baktigim yer. gun itibari ile de girdim gezdim oynasan ergenleri gordum.
    kisa denk gelmesi nedeniyle agaclarin bazilari ciplak, otlar sari ile yesil arasi manzara ise sahane .
  • boğazı seyderebileceğiniz en iyi noktalardan birisi.

    hakkında yazılmış güncel bir gezi yazısı ve çekilmiş fotoğraflar için tıklayınız
hesabın var mı? giriş yap