• sabri yurdakul isimli arkadaşın bisikletiyle yaptığı gezileri yayınladığı youtube kanalı. bu aralar bisikletle fazla içli dışlı olduğum için kanalını hayli ilgi çekici buldum. video kaliteleri çok iyi seviyede.

    takipçin bol olsun sabri kardeşim.

    belki bir gün bir yol üzerinde karşılaşırız.

    velespitli seyyah kanalı burada.
  • nam-ı diger sabri yurdakul. harikulade bir kişiliğe sahip düzgün, seviyeli ve ürün incelemelerini sponsorlara peşkeş çekmeden tarafsızca yapan , trt türkçesi ile sunduğu videolarını severek takip ettiğim ve bugün itibarıyla biga-antalya turunun izmir ayağında yüzyüze tanışma fırsatı bularak 5 saatin nasıl geçtiğini anlamadığım bisiklet sevdalısı güzel insan
  • hani temiz ve saf insan derler ya,tam bu anlatıma yakışır bir insan bence.güzel gezileri var,takip ediyorum.
  • bisiklet ile ilgili en kaliteli solo kanallardan bir tanesi.
    görüntü ve ses kalitesi güzel, çekimler, kurgu ve grafikler de gayet iyi.
    zevkle takip ediyorum.

    fakat ilginç bir şekilde abone sayısı artmayan bir kanal. sanırım bunun sebebi bu arkadaşın faydalı içerik üretmesi, gereğinden fazla normal ve diksiyonunun çok düzgün olması.
  • izlediğim en yapmacık bisikletçi. abone sayısından da belli oluyor zaten. bir videosunda haftasonu şehrin gürültüsünden kaçtığından bahsediyor. ablam sen zaten taşrada yaşıyorsun kaçtığın yer evinden 500 metre ötede. hayaller new york gerçekler biga. bir de evlendi bu aralar mersin'den aldı geldi kızı videolarında görüyoruz bırak o yapsın videoları hatun senden çok daha doğal.
hesabın var mı? giriş yap