• kendisinin kedi patisi ısırma önerisini gerçekleştirmem üzere yüzüme esaslı bir tırmık darbesi almama vesile olmuş yazar.

    yok birşey değil bahsi geçen kedi olaydan sonra yaptığının kabahati anlamış ceza yememe uğruna keita gibi yerlere yatmış kıvranmış olay yatışınca da kalkmıştır *
  • elleri öpülesi insan.

    #20676229
  • yalnız kedi değil bütün hayvanları seven, sayan yeri gelincede kollayan yazar ama gel gelelim bu onu iki ayaklı hayvanların gazabından kurtarıyor mu ? hayır *
  • kadın-erkek ilişkileri konusunda kafamı toparlamamı sağlayan ankara fedaisi.
  • manevi değeri yüksek insan, içi dışı güzel kardeşim.

    hayvansever biri aynı zamanda.
    hayvanları çok seviyor. bazı hayvanları ekstra seviyor. bu kısmı önemli.

    ayrıca bir gün venüs'ten gelip görümcelik yapacak.
    ***
  • #22012731 şu şekilde de anında satış yapan yazardır.* * * *
  • benden küçük olması, ondan öğrenecek çok şeyim olduğu gerçeğini kesinlikle değiştirmiyor.

    bu küçük kardeşimin, duygularını yoğun yaşadığını biliyorum. "bize hissettirebilmesi ise ayrı bir meziyet diyeceğim" diyeceğim ama o kadar mütevazi ve sevecen ki bunu ona anlatmaya kalksam bir kulağından girip diğerinden çıkar, sırf o şekilde daha eğlenceli olduğunu düşüneceği için.

    arada sırada, fikirlerimiz örtüşmeyince çok sevimli oluyor, ki bundan yararlanıp beğendiği kişiler hakkında, sırf o sataşsın diye, entry yazdığımı biliyorum*.

    kendisine, kısa film tadında çektiğim videosunu hiçbir mecrada yayınlamayacağıma dair söz vermiştim, ama ben pek de sözünde durabilen biri değilim ne yazık ki :)

    http://www.youtube.com/watch?v=-ko838odily
  • çok deli bu lan, vallahi!!!

    beni ne şekle sokmak istediğini az evvel farkettim ve sizlerle paylaşmak istiyorum;

    kafayı sarıya boyatmış, elinde özel yapım oynamalık kaşıklar, yere doğru eğilip ankara'nın karını eritmek için serpilmiş olan tuzları yalayan bir sir yes sir!!!

    şimdi soruyorum;

    bir insan başka birisine "seni hakket çok seviyom lan" demek için daha ne gibi bir yakınlık emaresi arar söyleyin allaseniz?
  • ne buluyorum kendisinde bu kadar anlamıyorum. sorsan kardeşi bile yok, bana ankarayı özlettiriyor, hala içinde bir çocuk var büyümemiş, üstüne bir de tehdit, şantaj gibi alışkanlıkları var. kısacası gıcık olmak için her bir sebep var kendisinde, ama olamıyosun işte. sayesinde en sevdiğim renk oldu mesaj butonu yeşili. sabah akşam bekler oldum mesaj gelsin de eğlenelim diye. öyle bağımlılık yapmış kendisi fark etmemişim. klasik müzik dinletmesi mi dersin *, şirinleri tekrardan izleme şansını vermesi mi, yoksa içkiye özendirmek mi dersin * *,hepsi var. öyle mikemmel bi kişilik. daha fazla da anlatırdım kendisini ama işte sonra dava filan açar bana başımıza bela almayalım. zaten ağır sapık damgası yeme durumum var kendisine karşı.*
  • sayısının artarak artması gerektiğini düşündüğüm kişilerden....
hesabın var mı? giriş yap