• futboldan anlamadığı, zerre futbol bilgisi olmadığı aşikar bir dursun başkan hayranı.

    östersund maçında maicon'a laf edenlere ağır küfürler etmiş kendisi, ahahahahaahhaah. futbol anlayışı bu kadar.

    (#69467911)
  • (bkz: call of duty 2)

    ilk bölümdeki eğitimde rus komiserin sık sık kullandığı cümle.
  • https://hizliresim.com/pwygga

    (bkz: #70567491)

    şöyle bir entry girmiş ergen. herkesi kendi gibi sanıyor herhalde.
  • hem ergen hem troll. engelleyin geçin efendim. sinirlerinizi bozmanıza gerek yok.
  • toplam 10 tane entrysini girmiş, yazar olmuş, sonra da futbol konusunda trollüğe başlamış galatasaraylı yazarımsı.

    bu yazarın entry sayısı devamlı 15-20 arasında oynar. zira onu yazar yapmaya yetecek olan temel entryleri hiç bir zaman silmez ama onların haricinde yazdığı hiç bir entry 24 saat süreyle kalmaz burada.

    bir galatasaray fanatiği olarak özel ilgi alanı beşiktaş'tır. gerek gece yarısını saniyeler sonra girdiği genel ya da beşiktaş'ın maçları için açılan başlıklarda seri bir şekilde troll (iyi niyetli yorum) ya da "babası belli olmadan annesinin sıçtığı evlat" nitelikli seri entryler girer. ne yaptığının farkında olmayan yazarları galeyana getirir, ona laf yetiştirmeye zorlar.

    bu entrylere cevap vermeye çalışanlar aslında tufaya gelmiştir. zira bu yazar bir kaç saat sonra kendi saçmasapan entry'sini silecek ve geride ona cevap amacı taşıyan onlarca manasız ve çöp entry bırakacaktır.

    zekası bu adamın provokatif entrylerini görünce buraya gelip bakmayı akıl edecekleri bir kenara bırakalım, ekşisözlük'te gördükleri her troll yazara laf yetiştirmeye yetmeyenleri burada uyaralım :

    "zamanınızı boşa harcamayın"

    bu zavallıyı engellemek için de zaman harcamanıza değmez. en güzeli bu eziğin 5 kuruş değeri olmayan hayatını renklendirebilmek için burada şekilden şekile girerek kendini ne kadar acınası durumlara düşürdüğünü izleyip şükretmek. hayatınız boktan olabilir ama en azından her gün 3-5 saatini burada ipe sapa gelmez entryler girip, insanların yarattığı saçmalıklara verdiği tepkileri izleyerek mutlu olan bir zavallı kadar diplerde olmadığınızı görüp mutlu olabilirsiniz.

    bu meczubu dikkate alan en az onun kadar eziktir. halini izleyip poponuzla gülün sadece.
  • bu tipsiz ezik galatarasaylının 13 eylül 2017 fc porto beşiktaş maçı başlığına gece 00.00'da girdiği entry'yi sileceğini çok net bildiğimiz için ekran görüntüsünü ihmal etmedik elbette!:

    https://i.hizliresim.com/rjddm7.jpg
  • (bkz: #72216489)
  • (bkz: hitman code name:47)

    ekkssssilınt
hesabın var mı? giriş yap