• ateş twitter hesabından yaptığı açıklamada, "sosyal medyada bana ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmıştır. sezgin baran korkmaz ve örgütünce, yasa dışı yollarla kaydedilen ve farklı telefon konuşmalarımdan kaydedilerek oluşturulan bu ses kaydının, montajlanma yöntemiyle oluşturulduğu açıktır. ulusal ve uluslararası yargıda dolandırıcılık iddiasıyla aranan, katıldığım televizyon programına bağlanıp ‘benim abd’de hiçbir hukuki sorunum yok ve aranmıyorum’ dedikten 24 saat sonra abd’nin talebiyle avusturya’da tutuklanan, kendi ifadesiyle ‘tanrının yetiştirdiği bu özel insanın’ yurt içi ve yurt dışı bağlantıları bana yapılan bu son kumpasla kendini deşifre etmiştir." ifadesini kullandı.
    link1
    link2

    karşısında ses kaydını dinlemiş olan gazeteci varken dahi öyle bir ses kaydı yok diyen, türk milletinin gözünün içine baka baka rahatça yalan söyleyen anonsçunun açıklamalarıdır. artık hiçbir şeye şaşırmıyor ve tepki gösteremiyoruz, her gün başka rezalet.
    ayrıca aklımıza ister istemez arif ışık'ı getirmiştir.
    montaj bu
    düzeltme: linkler eklendi.
  • x: montaj bu!!

    y: montaj tabi.
  • stüdyoda osuran da ben değildim.
  • hangi telefon konuşmasına 10 milyon dolardan bahsediliyordu da kırpıp yerleştirdiler diye merak edilesi açıklamadır.
  • ota boka montaj diyen akp'lilerin yalanına sığınan osurukçu veyis'in açıklamasıdır.
  • tam olarak şu açıklamadır. (bkz: imam osurursa cemaat sıçar)
  • kırpılarak montaj oluşturulamıyor. sesin inişi, çıkışı, tonu... o kadar çok faktör varki. sesin montajlaması değilde tamamen yeniden oluşturulması olabilirdi. o da ancak 10 yıl sonra mümkün olacak.

    daha önceki montaj diyenler ve veyis doğruyu söylemiyor.

    veysi mi, veyisi mi onu bile araştırma gereği duymadım, o derece

    edit: bazı mesajlar aldım, ses şu anda yeniden oluşturulabiliyor diye. evet oluşturulabiliyor. şu an adobe, google... yapabiliyor ancak robotik sesin önüne geçemiyor. insan kulağı duyarak anlayamayabilir ancak sesin dalgası ölçüldüğünde (bir oscilloscope veya spectrogram aracı ile ölçülebilir ) anında robotik dalgaları görebilirsiniz. yani? yani ses yeniden oluşturulduğunda, derin ses analizleri ile bile uğraşmadan robotik olduğu anlaşılabilir.

    ayrıca kimse veyis için işlere girmez. çok daha büyü iddialar var ama en zayıf halka için kıyamet koparıldı. bu işte bir gariplik var
  • ulan sen kimsin ki uluslararası suç örgütleri sana kumpas kuracak? yalan bu insanların normali olmuş aq.
  • altan kendini de yaktin bak beni de yakiyorsun

    altan
  • aynen işi gücü yok kafayo sana takmış
hesabın var mı? giriş yap