• 2007'den beri kullandığım şampuanım, o zaman ki dökülme hızıyla şimdiye kel kalmam gerekirdi lakin öyle mucizevi bir ürün ki neredeyse dökülmeyi tamamen kesmişti. 6 ay kullandıktan sonra tekrar eczaneye gidip analiz yaptırdığımda küçük küçük yeni saçların çıktığını görmek çok heyecan vericiydi. kesinlikle tavsiye edeceğim şampuandır.
  • dermotolog önerisiyle kullanmaya başladım. 3 ay oldu. dökülme büyük oranda durdu. ancak çok kuruma olduğu için saç kreminide kullanmaya başladım. ikisi birarada daha iyi oldu. hatta saç kremi şampuandan daha da iyi geldi diyebilirim.
  • geçtiğimiz ay saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı. hayatım boyunca barış manço kafalı olduğum için önce çok umursamadım. fakat seçim vs derken, öyle bir noktaya geldi ki - banyo giderini tıkıyor- tedirgin oldum. vichy anti dundruff, seboreik dermatit de hayatımı kurtarmıştı. oradan hareketle bu şampuanı denemeye karar verdim. ürün reklamı gibi olacak ama ilk yıkamada dökülmeyi durdurdu. tüm şampuanları başarılı, sevgili vichy, last dance size minnetardır.

    *anti-dandruff gibi energisant da iyi hoş ama bebek şampuanları kadar hoş kokmuyor. o yüzden johnson's baby ışıldayan parlaklık ile beraber kullanıyorum.
  • dökülme karşıtı birçok şampuan denedim ama bunun kadar başarılısına rastlamadım. üç kutu bitirdim bu zamana kadar önceki dönemlere göre dökülmem çok ciddi oranda azaldı. eskiden yastığımda, çalışma masamda dökülen saçları görürdüm onlardan eser kalmadı. tüm kozmetik ürünlerin pozitif ve negatif etkileri kişiden kişiye değişiyor ama saç dökülme problemi yaşıyorsanız bu ürüne bir şans verin derim.
hesabın var mı? giriş yap