• bu gece itibariyle twitterda gündem yaratmış, hatta tt olmuş bir arkadaşımız. nevi şahsına münhasır diyalogları ve tekip etttiğim pek çok farklı kişiye çeşitli zamanlarda yürümüş olmasıyla da ayrıca dikkatimi çekmiştir.
    ps:ismi değil üniversitedeki lakabıdır.
  • hakkında önce şöyle bir paylaşım yapıldı. link daha sonra başka kadınlar ifşalara başladı. vileda muhabbeti için ise link
    tacizci olduğu için alaya alınmasını meşru bulduğum kişi. keşke adı-soyadıyla ifşa olsa.
  • yeni bir linç kurbanı. birkaç tane mesajını gördüm (görmediklerim de vardır tabii o yüzden çok iddialı konuşmayacağım) ve taciz bunun neresinde göremedim. her özel mesaj ile birilerine yürüyen insana bunu yapacaksak işimiz var. genç bir insanın daha hayatı kararıyor ve özgüveni bir daha muhtemelen asla eskisi gibi olmamak üzere yıkılıyor.

    ben de oturduğum yerde üzülüyor, utanıyorum. geçmiş olsun.
  • kendisi ne istediğini bilen açık sözlü bir arkadaştır
  • böyle özgüvene sokarim afedersiniz. benim kız kardeşime hayatında hiç görmediği adam gel seni bi sikeyim yazsa ve bunu defalarca yapıp olayı sapıklığa dökerse o narin poposunun üstüne oturamayacak hale getiririm kendisini.

    tanım : twitter'dan hiç tanımadığı kadınlara cinsel içerikli mesaj atan insanımsı
  • şu an tivitırda ifşa mesajları dönerken fosur fosur uyumakta olan dingilin biri sabah uyandığında ki halini herkes gibi bende merak ediyorum.

    tanım olarak sapık dallamanın teki.
  • hahahahah ulan gece gece ne güldüm. adam karşı taraf cevap vermezse trip atıyor lan? kız şarjım yok diyor, eleman "bırak allah aşkına hepsinde mi şarjın yoktu kaç defa yazdık" falan diyor ahsghdgsgfh.

    durum betimlemeleri de çok iyi. mesela "ben sayısal çıkışlı felsefe mezunuyum; ne yapacağımı da bilemedim şimdi." aga bu nedir? allah aşkına nedir bu?

    son olarak lakap cidden efsane. yatır beni kadınım, parçala beni. yerleri temizle benle.

    tanım : bildiğin tacizci. lafı dolandırmayın boş yere. ama güldüm ne yalan söyleyeyim.
  • ifşalar falanlar filanlar güzel adama haddini bildirmeye çalışan bir sürü kadın var seslerini çıkarıp birbirlerine destek olabiliyorlar bu da güzel ama şöyle de bi durum var ki
    (bkz: haberleşmenin gizliliğini ihlal)
  • sabah uyandığında keşke dün uykumda ölseydim diyecek olan anonim kişi.
  • faber cem vardı bir ara. kendisine lakap konusunda rakip çıktı.

    oğlum o nasıl lakaptır allah aşkına gülmekten karnım sırtıma yapıştı ya töbe töbeeeee

    (bkz: vileda bey diyeceksiniz)
hesabın var mı? giriş yap