• virginblue firmasının 4 mayıs 2011 itibariyle yeni adıdır. ismin yanında uçuş programında, logosunda, bekleme salonlarında, menülerde ve uçak içinde de koltukların deri olması gibi değişiklikler yapılmıştır.
  • avustralya'ya singapur havayolları ile uçulmuşsa çok uygun fiyatlara iç hat aktarmaları alabileceğiniz firma.
  • korkunç bir havayolu şirketi. 5 günde toplam 18 saat boyunca havaalanında mahsur kalmama sebep olmuştur.

    iç hatlarda yapılacak yaklaşık 4.5 saatlik uçuş için zaten rötarlı boarding yapıldı. uçak geç kalktı, havada arızalı olduğu anlaşıldı ve kalktığı noktaya geri dönüş yaptı. 3 saat uçağın tamir edilmesi beklendi. bu süre sonunda tekrar uçağa bindik, uçak daha hareket etmeden pilot arızanın devam ettiğini bildirdi, uçaktan geri indik. 5 saat boyunca yeni bir uçak gelmesini bekledik. uçak geldi, uçakta hizmet verecek kabin ekibi yok dendi, 1 saat kabin ekibi bekledik. kabin ekibi geldi, kaptan yok denildi, yarım saat de kaptanı bekledik. uçak, kabin ekibi ve kaptan aynı anda tek yerde bulunabildiğinde havalanmayı başardık.

    bundan sadece birkaç gün sonra daha kısa bir uçuş yapmak üzere (ne yazık ki ilk olay yaşanmadan önce alınmış biletlerimizle) havaalanına gidiş yolunca uçağın 3 saat rötar yaptığını öğrendik. hadi 3 saat dedik, bu saatten belli herhalde daha gecikmez dedik. gittik. bekledik. beklerken 3 oldu 4, 4 oldu 5. cinnet noktasına geldim. kapıdaki görevli kadına gittim, dedim ben bu uçak neden rötar yapıyor öğrenmek istiyorum. kadın bana "this is the nature of this industry" dedi (bkz: bu işin fıtratında bu var). tabi bu açıklama iyice gözümü döndürdü. kadın en sonunda tatlı tatlı açıklamak zorunda kaldı fakat olan bizim havaalanında geçirmek zorunda kaldığımız saatlerimize oldu.

    bu iki olay boyunca avustralyalıların merinosun en hasından olduklarını öğrendim. insan ağzını açıp tek bir şey demez mi yahu? kimse hakkını aramıyor, kimse kardeşim bizim uçak vardı ne oldu ona demiyor. öylece oturuyorlar sadece.

    kısaca, tercih etmeyin. itina ile kaçının bu havayolunu kullanmaktan.
  • uzun ucuslarinda atistirma ikram etmeyen onun yerine ortaya cips ve kola koyan; gidipte atistirma istiyorum derseniz, gidin ortadan alin! diyen calisanlara sahip hava yollari.
  • dün fokker 100 model uçağı trabzon havalimanı'nda olan havayolu.
  • economy x denilen yeni bir sistem cikarmislar. premium economy den hallice bisey olmus
  • los angeles sydney premium economy sini yakinda deneyecegim. sirkette binlerce $ odedi, umarim o kadar tutara deger. aktarma olmasin da onemli olan o. aslinda o fiyata lounge access de olmali da neyse bir sey demiyorum
hesabın var mı? giriş yap