• senaryosu zaman zaman ekran basinda "yuh, ulan niye öyle yaptin manyak kadin/herif, vs" tepkilere neden olsa da begenerek izledigim ispanyol dizisi.

    yalniz benim diziyi seyrettigim ortamdaki bölüm sayilari ile imdb ve bilimum sitelerdeki bölüm sayilari farkli ve ben neden öyle oldugunu bulamadim. birinci sezon imdb'de 11 bölüm gözükürken, benim seyrettigim ortamda 16 bölüm; ikinci sezon imdb'de 13 bölümken benim seyrettigim ortamda 19 bölüm.
  • kurgusu, karakterleri, senaryosu hepsi güzel olan dizi. akıp gidiyor ve merak da ettiriyor. la casa de papel'den bir tık önde bana göre. hatta bazen (ne alaka bilmiyorum ama) breaking bad'i hatırlatıyor.
    italyanca ve ispanyolca aşığı biri olarak severek izlediğim dizidir. hayvan gibi abanıp bitirmiyorum, yavaş yavaş izliyorum.
  • (bkz: kızını dövmeyen dizini döver) diyerek ozetliyorum. piyasadaki bir cok diziyi geride birakir.

    ilk sezonun ortalarida biraz sacmaliyorlar mi derken sonlara dogru toparliyor .

    ikinci sezon da guzel basladi.

    ucuncu ve dördüncü sezon editi:

    daha ne kadar bozabilir ki diyorsun ama izledikçe buna bir sınır olmadığını görüyorsun.vakit kaybı...
  • 4.sezon fragmanı yayınlanmıştır. * 3.sezonun tamamında hastanede yattığı için olmayan maca geri dönüyor. bir an önce başlasın artık. dünyanın en tatlı kötü karakteri olan zulema’yı çok özledim.
  • ispanyolcada " yüz yüze" anlamına gelir.
  • ilk sezonun 6. bölümünü bitirdim.öncelikle erkek yerine kadın mahkumları konu edindiği için bir tebriği hak ediyor. senaryosu güzel, olay kurgusu ve bağlantısı iyi. bakalım ilerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor.

    edit: ilk sezonu bitirdim (16 bölüm). gayet güzel bir dizi halen önerilir
  • 4. sezon 6. bölümünü dün itibariyle izlediğim dizi. altta spoiler var bana sövmeyin

    --- spoiler ---

    uzun bir aradan sonra 4. sezon 7. bölümde macarena'nın döneceğini görmek heyecanlandırdı.
    --- spoiler ---
  • mutthisss bir finalle veda eden dizi. finalden inanilmaz tatmin oldum ben. ama bitmeyeydi iyiydi. zaten populer olan ve hosuma giden bircok diziyi izledim. boyle kiyida kosede kalmis kaliteli yapimlar bulmasi da zor. maca ve zulema'nin finaldeki hallerine bir spinoff cekseler de izlesek bari...

    neyse... simdiden ozlendiniz sevgili maca, zulema, kabila, saray, tere, sole ve digerleri... orospu cocugu sandoval seni hic ozlemeyecem amk....
  • şarkıyı dinleyelim..
    agnus dei (urban version) cecilia krull & mala rodríguez
    https://www.youtube.com/watch?v=niqufgz8ktg
  • izlediğim en iyi dizi değil ama izlediğim en iyi final diyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap