• game of thrones adlı dizide harry lloyd 'un canlandırdığı karakter.
  • viserys kisiliksiz bir heriftir. tahtin hakki oldugunu soylese de, demir tahta oturdugunda herhangi birsey yapabilecek kapasitesi yoktur. siki anca kiz kardesine kalkar, bir de arada bir uyarir onu "you don't want to wake the dragon" diye. o dedigi de kiza dayak atmaktir ancak.

    dizide karakteri cok guzel yapmislar, ona diyebilecek birsey yok. zaten her karakter cok iyi oturmus.
  • dizideki eleman süper oynuyordu valla, daha önce doctor who'da görmüştüm çocuğu, kötü rollerin adamı. yalnız erken gitti, fazla göremedik, onun yerine şu joffrey piçi geberse daha iyi olur kanımca.
  • en sonunda hak ettiği altın tacı aldı biraz erimiste olsa aldıya takdir ettim.
  • --- spoiler ---

    beyaza yakın sarı saçlarıyla pek bir karizmatik olan karakterdi. ama tabii sinsi ve entrikacı kişiliği karizmasının önüne geçiyordu.

    lâkin, canlandıran oyuncunun saçlarını bu kadar "açarken" kaşlarının rengini açmamışlardı, o biraz göze batıyordu.

    khal drogo eliyle layığını buldu da kardeşi de şerrinden kurtuldu. yoksa yaşasaydı "yeğenleri"nin de başını şişirirdi "tahtım, tacım" diyerek.

    --- spoiler ---
  • a song of ice and fire serisinin dördüncü kitabı a feast for crows'un sonlarına doğru kendisi hakkında önemli ve dengeleri değiştirebilecek bir gerçeği öğrendiğimiz dragon prince.

    ayrıntılar için:

    --- spoiler ---

    #26663504

    --- spoiler ---
  • tek kelimeyle doğru bir şekilde özetlenebilecek bir karakter

    (bkz: gavat)
  • (bkz: king nothing)
  • dragonborn bile değildir bu çürük yumurta, kötü tohum.
    karakterinden bellidir zaten hakiki bir ejderdoğan olan kız kardeşiyle kıyaslanınca.
  • --- spoiler ---

    tipik dizi fanlarının eleştirdiği, kanımca asoiaf serisinin en hırslı karakteriydi... yaşasaydı kardeşi daenerys targaryen kezbanından daha iyi bir hükümdar olabilirdi... (bak, iyi kral olurdu demiyorum, dany'den daha iyi yönetici olurdu diyorum...) adam bir şeylerin mücadelesini veriyordu ve bu mücadele uğruna büyük fedakarlıklar yaptı. ve bu yolda öldü... hiç haz etmediğim targaryen hanedanından, en azından saygı duyduğum bir karakterdi.... düşünün, hayatı boyunca sürgündeydi ve sürekli "bir gün yeniden o tahtı alacaksın..." gazıyla büyüdü... pardon ama, bu karaktere bok atanlar aynı durumda olsa yine viserys gibi olurdu... evet targaryen hanedanına has bir deliliği vardı ama aynı şey bence kız kardeşinde de var... ölümü ise tam anlamıyla şerefsizliktir, hainliktir... sen git dothrakilerle kendisini kral yapması için anlaş sonra git kardeşinden kazık yiyip anlaştığın adamların elinde öl... kısacası; serideki bok yoluna gitmiş sayısız karakterden sadece biridir...

    --- spoiler ---

    z.ö.g.e: khaleesi kezbanına hayran genç dizi fanları rahatsız...
hesabın var mı? giriş yap