• telefon dünyasında saygı duyulası işler yapan firmanın en iyi modeli.

    -snapdragon 845
    -çentiksiz full ekran
    -parmak izi okuyucu ve bir çok sensör ekranın altında yer alıyor. ekrana dokunmak yeterli uyandırmak için.
    -ahize yok, ekran titreyerek ahize görevi görüyor. kulağınızı nereye koyarsanız ekranda orası ahize.
    -6,6 inç amoled ekran
    -selfie kamerası üstten çıkıyor.
    -kamera specleri son derece yeterli görünüyor, ois de var.
    -4000 mah batarya. sd845 ve amoled ekran ile en az 2 gün gidecektir.
  • çinlilerin yaptıkları telefonlar gerek iphonedan gerek samsungdan "fiziken" çok daha güzel artık. marques reisin incelemesinde bu telefon ile iphone x un yanyana konduğu karelere bir bakın, vivo nex s ne kadarda estetik değil mi. aynı şekilde oppo find x de beğenmiştim.

    sadece estetik olarak değil, çinliler daha yenilikçi özelliklerde sunuyor kullanıcıya; parmak izinin ekranın altına gömülmesi, çentik yapmadan ön kameranın çözülmesi vs...

    hardware olmuş hatta daha güzel olmuş. software kısmınıda ios gibi veya daha iyi bir işletim sistemi yapıldığı takdirde, apple veya samsungun nokia ile aynı kaderi paylaşması 10 yılı geçmez.

    tabi bunları yazarken şunların farkında olarak yazıyorum hemen atlama; ekran altına gömülen parmak izi okuyucu muhtemelen yarım yamalak çalışıyordur o yüzden apple ve samsung riske girmiyordur, kamera kalitesi kötüdür, hareketli kamera olayı kaç ay dayanacak, işletim sistemi dandik (bir dönem one plus kullandım), süreklilik yok, müşteri memnuniyeti yok (samsung da daha yeni yeni oluşmaya başladı), yedek parçası yok vs...

    ama bütün bunlara rağmen 10 yıl içerisinde çinli markaların apple ve samsungu geçeceğini öngörüyorum.

    bir iphone x sahibi
  • kamera mekanizması ile ilgi çekmiş , nerdeyse çerçevesiz yapılmış akıllı telefon. ayrıca ekranin içine parmak izi okuyucu yerlestirmisler .

    birde bu var (bkz: oppo find x)
hesabın var mı? giriş yap