• ssk hastahanesi pasaportu
  • geçerlilik süresi; çalışan işçinin kendisi için 3 gün, eş ve çocuk için 6 ay olan belgedir.
  • ibraz etme yükümlülükleri ortadan kaldırılmı olan hede. bundan böyle sağlık hizmeti sunucularına müracaat edecek olanlar , yalnızca kimlik numaralarını belirterek, sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler.
    yeni uygulama; hem muayene olacaklar, hem sağlık kurumları hem de muhasebeciler için iyi olmuş, kolaylık getirmiştir.
  • ulan zaten sgk'nın ve sağlık kuruluşlarının otomasyona geçmesiyle dünyanın en gereksiz belgesi haline gelmişti bu.

    dün eşi doğum yapan bir çalışan vizite kağıdı istedi. 120 günlük sigortalılığını görmek istemşler artık kim istediyse. işe başlayalı 120 gün olmamış henüz. yani olmuş aslında, 20 kasım'da girmiş. ama mart ayı bildirgesi henüz kuruma verilmediği için (ki verme süresi 30 nisan'a kadardır) sistemde 120 gün gözükmüyor. ama ben nasıl olsa 120 gününü doldurmuş diye verilmiş gibi yazdım yolladım.

    çalışandan cevap geldi. "abi benim vizite kağıdını kabul etmediler, 120 günüm dolamış gözüküyormuş".

    eh ulan dangalak. madem sen oradan kaç gün olduğunu görebiliyorsan vizite kağıdını niye istiyorsun yarrak kafası? kendin bak, görüyorsan yap işlemi, göremiyorsan yapma.
  • nisan ayi icinde gittigim 2 devlet hastanesi ve 2 ozel hastaneden rasgele zaman ve bolumlerce istenmis belgedir. muhasebeci israrla buna gerek yok diyor, hastanede muayene icin istemiyorlar, ornegin mr icin istiyorlar. her ihtimale hastaneye giderken yaninizda 1 adet bulundurmak halen faydali.
  • sgk'nın uygulamalar sayfasından bile kaldırılmasına rağmen kimi hastanelerce hâlen istenen gereksiz evrak.
  • türk sağlık sektörünün 2010'a kadar amına koyan temel faktördür. (tanım)

    halk arasında 'viste kağıdı' olarak telaffuz edilen bu kağıt parçası için nice insan hastanelerin acil kapılarından döndü.

    senin amk kağıt.
  • düzce devlet hastanesinin halen istediği kağıttır. o dediğiniz kağıt 10 yıl önce kalktı uygulamadan diyorum. "bize her gün 10 tane geliyüü gardaşım" diyor görevli arkadaş. muhasebe departmanı olarak zamanı 10 yıl önceye almaya çalıyoruz.
hesabın var mı? giriş yap