• rus facebook'u.
  • ukraynalı bir arkadaşımın çağırısıyla bakmak istediğim lakin bir türlü açamayınca "noluyo mnakii sözlükte var mı acaba ne ki bu site" diyerekten merakla sözlükte araştırdığım site. at ve silahın yanında yancı olarak kullandığımız avrat kısmısını elde edebilmek için asya, avrupa demeden hiçbir güçlüğe boyun eğmeden nerede çok kız orada abaza türk düsturunu doğrular şekilde tam manasıyla amına koyduğumuz site. ne yaptı ne ettiysek adamlara illallah dedirtmiş türkiyeyi komple engelletmişiz. en son vampirefreaks'te türkler bulaşmasın lütfen diyen profilleri gördüğümde bu kadar gururlanmıştım. ilk değil son olmaz.
    karasinekten tek farkımız var, o bokun etrafında uçuşuyo. biz uçuştuğumuz yeri boka çeviriyoruz. helal.
  • ancak youtube'a girmek için genelde kullanılan ktunnel cinsi siteler aracılığıyla erişilebiliyor siteye fakat bu şekilde girince de bu sefer yamuk yılık yüklendiğinden butonların yarısı çalışmıyor. ne mesaj atabiliyorsun, ne de birini listene ekleyebiliyorsun.
  • turkiyeden ulaşılması imkansız olan rus `facebook` u, hemen hemen 16 yaş ve üzeri her kuzeyli gencin bir vkontakte account u vardır.
  • youhide.com'dan girildiğinde en çok verim alınır.mesaj gonderilebilir.ama arkadaş kabulu , grup kabulu falan gene olmaz gene olmaz.

    edit: artık youhide diye bir site yok.hotspot shieldın rakibi kalmadı.
  • türkiye'den erişimin ancak ultra surf programıyla sorunsuz sağlandığı manyak bir sosyal ağ.
  • oyun ve muzik uygulamalari cok basarili olan site.
  • facebook kadar web 2.0'ı desteklemese de gayet kullanımı iyi ve hızlı bir sosyal ağ sitesi. kullanıcıları genel olarak türkiyenin kuzeyinde. facebook a göre resimlerin ve videoların erişilebilirliği daha üstün(dü). hızlı bir kullanıcı sayısı artışı yaşaması nedeniyle genellikle günün yoğun olmayan saatlerinde siteden verim alınabiliyor. (artış hızı yaklaşık % 20/ay)
    site halen recep ivediklerin akınına uğramamış durumda.
    facebook ta olduğu gibi networkler yok ve bu şekilde iletişimi kısıtlayan gereksiz bir ayrıntı da ortadan kalkmış oluyor.
    arama yaparken "sanırım site hızını düşürmemek adına" gruplar ve kişiler ayrı sayfalarda aranabiliyor.
    kişiler büyük çoğunlukla kendi isimleri ile giriş yapıyorlar ve genellikle de isim ve soyisimleri arasına nick ekleyebiliyorlar.
    ayrıca kuzey ülkelerinin kültür yapısını öğrenmek adına "tabi kullanmasını bilene" önemli bir araç.
    siteye ingilizce olarak da erişilebiliyor. fakat aktif olarak iletişim kurabilmenin yolu rusça bilmekten geçiyor.
  • bayan üyeleri slav erkek üyeleri türk olan facebook çakması site. engelleyemiyorlar efendim türkleri heryerdeyiz.
  • tanidigim hicbir rus bu siteyi kullanmiyor. aksine herkesin bulusma noktasi odnoklasniki.ru isimli web sitesi.
hesabın var mı? giriş yap