• yurtdışındaki start-uplara yazılım outsource eden bir firma.
  • yeni nesil diller ve iyi mühendislik yöntemleri kullanmayı seven ve kendini bu konuya odaklayan bir firma. özellikle fonksiyonel diller konusunda türkiye'deki en önemli firmalardan birisi ve sıkı bir scala ekibine ve deneyimine sahip.

    scala, ruby on rails, java ve php ekipleri bulunuyor. özellikle yurt dışındaki startup ve ürün firmalarına türkiye'den eikpler oluşturarak direkt yurt dışına bağlı çalışıyorlar. temel prensipleri "bir yazılım ürününün başarılı olması için kendi ekibine sahip olması gerektiği". bir outsource firması olarak bunu da kendi geliştirdiği ve agile yazılım geliştirme teknikleri üzerine kurulu yöntemlerle yapıyor. müşterileri ile birlikte tek bir ekip gibi çalışarak her gün düzenli konuşuyor. ürün geliştirilirken tüm yazılım ekibinin fikirleri ve geri bildirimleri alınıyor. genellikle startup kültüründe görmeye alıştığımız, tüm ekibin ürüne katkıda bulunduğu yöntemleri benimsiyorlar.

    uzun yıllar tavsiye sistemleri ve ölçeklenebilir sistemler konusunda deneyimi olan iletken ve socialwire firmalarının kurucuları tarafından kurulduğu için bu konuda ciddi bir bilgi birikimine sahip.

    orta ölçekli, 30 kişilik bir yazılım firması. development, qa ve operasyon takımları bulunuyor.
  • avengers'ın kısaltması olduğunu düşündüğüm firma, her seminere vngrs tişörtlü bir eleman gönderirler mutlaka.
  • gerçekten de firmanın adı the avengers'ın kısaltmasıdır. bastırdıkları not defterinin kapağında marvel çizgi romanları görülebilir. eğlenceli insanlar sanırsam.
  • çeşitli aralıklarla düzenli teknoloji konuşmaları etkinliği yapmakta olan firma. ytu tech talk başlığı altında genelde yıldız teknik üniversitesi'nde bulunuyorlar. ocağın ilk haftası içidne 2 etkinlik var,

    hyperdex konuşacağımız: the brave new world of next-generation nosql data stores by prof. sirer (cornell)
    https://www.facebook.com/…4/856722407721065/?type=1

    ytu teknopark tech talks : metaprogramming :
    http://www.eventbrite.com/…005131753?aff=es2&rank=5
  • rahmetli mehmet piskin'in calistigi firma.
  • (bkz: vinegars)
  • iki avengers aşığı tarafından kurulmuş müşterileri genelde amerika’dan olan hem londra hem new york ta ofisleri bulunan istanbul’daki ofisleri ytu teknoparkta bulunan samimi eğlenceli yazılım şirketi.
    kapısında bi ara
    react/redux yazılır
    fade-in/ fade-out yapılır
    müracaat: içeri
    yazılan esprili çalışanlara sahip yer.
    ayrıca o çok meşhur intahar videosuna sahip (bkz: mehmet pişkin) inin son çalıştığı yerdir hatta bu olayla şirket ve ceo’lardan biri baya bi tanınmıştı.
  • (bkz: teknoseyir) kanalında "teknoloji ve bilim notları" programına sponsor olmuş olan firma.

    izlenme sayısı yerine içerik kalitesine değer vermeleri, firma hakkında olumlu bir ön yargı oluşturuyor.
hesabın var mı? giriş yap