• bir çeşit boğaz pastili. ancak farkı kısık , yorgun ve hasta sesleri düzeltebilmesi. yurtdışında vokalistler tarafından fazlasıyla kullanılmaktadır. türkiye'de nerelerde satılır pek bilinmiyor.
  • en az faydalı olduğu kadar acı pastil. işkence gibi ama iyi geliyor valla. şanslı gününüzde iseniz teşvikiye'deki bazı eczanelerde rastlayabilirsiniz.
  • amerikan hastanesinin yanindaki ece eczanesinde her daim bulunabilen pastildir kendileri. şan ogrencileri tarafindan ozellikle kullanilir, ustunde nota isareti vardir. (iki tane 8 lik yanilmiyorsam)
    en son fiyati 14 milyon liraydi 3-4 ay once, piyasadaki en pahali pastillerdendir almanyadan geldigi icin.

    edit : taksim kizilkayalar karsisindaki eczanedeki fiyati 22 ytl dir. noluyoruz ya, abarttiniz iyice, mubarek sifirdan ses teli cikarmiyorsa itirazim var.
  • dünyanın tad olarak en iğrenç ve acı pastillerinden bir tanesi. öyle şeker gibi olanlardan değil yane. ama işe yarıyor mu .. hem de nasıl..
  • kanyon'daki eczanede bulunabilen, ses kısılmasına birebir siyah pastil. yakar ama değer.
  • internet sitesinden 5$ shipping ucreti ödeyerek, 3-7 gün arasında, kargo ile ingiltereden, ana merkezinden istediğiniz sayıda getirtebileceğiniz boğaz pastilidir. sitesinde bir kutusu 5 dolara satılmakta. türkiyede ise 20 25 tl arası. http://www.vocalzone.com/
  • kızılkayaların karşısında bambinin yanında bulunan ıtır eczanesinden 3 gün önce aldığım ve sesimi oktav oktav açan yegane pastil. fiyatı 25 lira ama değiyor meret.
  • sike sike iyileştiren pastil. ne burun tıkanıklığı kalıyor ne nefes almada zorluk çekme kalıyor bunu alınca. ağızınızı uçsuz bucaksız yoğun bir acılık kaplasa da etkileri için buna katlanmaya değer.
  • muhteşem bir insan sayesinde şu anda kullanabildiğim, mucizevi pastil.
    o muheteşem insan, pastilin resmi internet sitesinden 2 kutu vozalzone pastili, istanbul'un güzide kazık eczanelerinde satılan 1 kutu vocalzone parasına, hemde kapıma kadar getirtti. yani 2 kutu vocalzone, kargo dahil 27 tl.'ye kapımda.

    pastil cidden inanılmaz ama asıl inanılmaz olan sensin, muhteşem insan. teşekkür ederim.
  • ses kisikligina, bogazda acimaya birebirdir.
    kendisiyle enteresan bir anim da var paylasmak isterim. bogaz yanmasi hissettigim bir gece yatarken bir tane attim bundan agzima, uyumadan once biter diye dusundum. hesapta gece en son onu yemis olunca sabaha pek sukela bir bogaza sahip olacagim. sabah oldu uyandim, bir baktm pastil agzimda hala! uyyakalmisim bitmeden, bu da erimemis, ooole beklemis bogazimin kuytu koselerinde. tabi biraz tirstim, lan bu yakmistir bogazimi bu kadar aci pastil fln diye. neyse suyumu ictim, baktim bir durum yok.
    hala severim kendisini.
hesabın var mı? giriş yap