• ilk irtiba olarak olumlu izlenimler bırakmı$, amacına uygun kurum. kontor kartımı kazırken a$ırı ha$in davranmam sebebiyle üzerinde yazan kontrol numarasının 5 hanesi ve güvenlik kodu dı$ında hiç bir numarası okunmuyordu. mü$teri hizmetlerini arayıp yardım istediğimde, son derece yardımcı oldular ve kontörümü ba$arıyla yükledim. çekinmeden arayınız efendim. reklamlar bitti $imdi söz ankara stüdyolarında...
    $imdilik yanlız bir kez aradım, daha sonra ne olur bilemem...
  • 4440542 numarası itinayla çevrilir, telefon yurtdışı kullanıma açtrılmak istenmektedir, labirent gibi hazırlanmış menüden 3'e 5'e vs basılır bir müddet sonra roaming seçeneği bulunur, karşımıza çıkan bant kaydı web sitesinde yazanın aksine bu işlemi vodafone shop'a gidip kredi kartınızla otomatik ödeme talimatı verip açtırabilirsiniz der, hayaller yıkılır. çaresizce bir müddet daha menüde 3'e 5'e vs basılır, size cevap verecek, derdinizden anlayacak sıcak bir nefes, bir canlı ses aranır, bulunamaz, hayaller bir kez daha yıkılır. pes edilir ve ertesi gün vodafone shop'a gidilmek üzere telefon kapatılır.
  • teknosa kampanyası icin turkcell numaramdan arayarak bilgi almak istedim fakat yaklasık 10 dakika* müzik eşliğinde bekledim fakat yanıt alamadım. 3g hızlarından bahsetmeden önce müsteri hizmetleri hızlarını ayarlasalar daha iyi olacak.
  • dakikalarca bekleten sistem.

    bu kadarla kalmıyor üstelik, my vodafon'dan baktığımda hattımın kendi operatorlerine ve şehirler arası aramalara üçretsiz olduğu halde, hatta diğer operatorlere ayda 8 saat beleş konuşma imkanım olduğu halde, teknik bir sorundan dolayı aramam gereken 4440542 numarası yani kendi hizmetlerinin benim faturama yansıdığı görülmekte.

    yani bu operator her yöne üçretsiz konuştururken, kendilerini aradığınızda bu üçretli olmakta. böyle bir ayıp bu firmaya yakışıyor mu bilmem artık. kendileri kendilerine yakıştırmışlar helal olsun.
  • - beklemek istemeyenlerin rastgele birkaç numaraya basarak 'yanlış giriş yaptınız sizi müşteri temsilcimize yöneltiyoruz' mekanik sesini duyabildiği
    - çalışanların tahammül sınırlarını zorlayacak şekilde birbirilerinden habersiz ve kopuk olduğu ( ilk yazdığımında etkisi olabilir bunda)
    - ve caner ismininneden bukadar zor anlaşıldığını anlayamadığım
    çokta yüksek puan vermediğim müşteri hizmetleri.
    köfteler çok acı pilavda soğumuştu her eleştiriye karşılık verdi, 4 puan.
  • şöyle bir sahnedir:

    vodafone usb stick kullanıcısı abone müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek hattına bağlanır ve şu diyalog geçer:*

    temsilci- usb modemi farklı bir usb portuna takalım,
    müşteri- neye neye?
    temsilci- farklı bir usb girişine.
    müşteri- o ne ki
    temsilci- modemi taktığımıza benzeyen farklı bir girişe
    müşteri- yok ki öyle bi giriş ama?
    temsilci- farklı bir deliğe takalım efendim
    müşteri- haa tamam
    temsilci- bekliyorum
    müşteri- (bi takım sesler filan)
    temsilci- taktık mı?
    müşteri- taktım ama bak bozuldu yaa, mouse çalışmıyo şimdi de (mouse kablosunu çıkarıp modemi oraya takmıştır)
    temsilci- ? ...
    müşteri- çalışmıyo yeaa :( nası yapıcaz?
    temsilci- (artık nası yapılacağını ne yapacağını o da bilemez)
  • telefon açtığınızda hattın ucundaki hariç orada olan diğer tüm müşteri temsilcilerinin konuşmalarını rahatlıkla duyabileceğiniz kurum.
  • vodafone açısından "hiç olmasa daha iyi" halde olan müşteri hizmetleri departmanıdır. çağrı merkezi ile iş süreçleri entegre edilmediğinden ne arayan kişinin kimliğinden ne probleminden haberdarlar. çözüm de çok uzuyor tabii haliyle. reklamlara harcadıkları efor ve paranın bir kısmını kendi süreçlerini adam etmek için harcasalar daha iyi bir firma olma yolunda ilk adımı atacaklar.
  • kendisine ulaşabilmek mümkün değil zira 10 dk ya yakın sikindirik bir müzik dinledikten sonra pes ettim. bu üçüncü denememdi. henüz müşteri hizmetleri ile tanışmak mümkün olmadı. kredi kartından, aynı faturayı iki defa çekmiş olmaları da cabası. teşekkürler vodafone. yakında hesaplaşacağız
hesabın var mı? giriş yap