• vodafone tarafından kontratlı iphone, blackberry veya 3 aylık fatura ortalaması 150 tl'nin üzerinde olan bireysel/faturalı sahiplerinin katılabileceği özel bir programdır. başvurmanız halinde adresinize hoş geldiniz paketi ile birlikte vodafone red kartı gönderiyorlarmış. bu programa katılan vodafone abonelerinin bazı ayrıcalıkları olacakmış. bu ayrıcalıklardan bazıları:

    - vodafone red müşteri hizmetleri ile özel olarak oluşturulmuş bir birim tarafından sıra beklemeden destek alabiliyorsunuz.
    - vodafone red team birimi ile teknik bir ekip alfa romeo giulietta araçlarla kapınıza geliyor ve bozulan telefonunuzu tamire götürüp getiriyor.
    - vodafone red back-up kişisel asistanlık ile boyner holding tarafından kurulmuş olan back-up programından yararlanabiliyorsunuz. bu program içerisinde eğlence danışmanalığından yol yardım ve konut hizmetlerine kadar destek alabilmeniz mümkün.
    - red indirimli shuttle uygulaması ile istanbul, ankara, izmir, antalya, bodrum ve çeşme'de havaalanına shuttle hizmetine kavuşabiliyorsunuz.
    - red card ile birlikte anlaşmalı olunan otel ve restoran gibi yerlerde indirime sahip olabiliyorsunuz.

    detaylı bilgi: vodafone red
  • katılmak için aylık 150 tl fatura ortalamasına sahip olunması gereken bir program. aylık 150 tl fatura mı kaldı lan?
  • çılgın gibi konuşan kullanıcılarına zaten faturayı geçiriyoruz, bari red müşteri filan diyelim kendilerini özel sansınlar kampanyasıdır. zira ben red müşteriymişim ama hala bir ayrıcalığını göremedim kabarık faturalardan başka.
  • vodafone sözünü duyunca tüylerim diken diken olduğundan, uzak durulması gereken olay. aman diyim de uyarayım..

    müşteri hizmetlerini arayıp 20 dakika bekletildikten sonra, ''bizi başka bir hattan aramanız gerekiyor bu hatla işlem yapmak için'' diyen ve turkcell hattan aradıktan ve 20 dakika daha bekledikten sonra ''yapabileceğimiz birşey yok'' yanıtını veren bir kurum. vodafone modem aldığımda resmen kontörlerimi gasp etmişlerdi.

    iyisi mi aman diyim sözlük. uzak durun..
  • love is red reklam müziğini her duyduğumda akabinde "yalnızlıktan sıkıldın mı? hemen ara.. sıcak sohbetler... 0 900 333 33 33..." gibi bir konuşma bekliyorum. ayrıca da ntv nin oscar töreninde gına getirmiştir.
  • vodafone dan aldigim iphone 4 arizalaninca aradigim ekip, (ekranda sari leke)
    ertesi gun cihazimi gelip alip yerine iphone 3gs verdiler, sim kartim ve bilgilerim hemen transfer edildi, 2 hafta kadar bir surede iphone 4 umu degistirip bana yenisini getirip teslim ettiler.
  • http://www.redvodafone.com/#/kucuk_oteller

    adresindeki sitesinde taa ne zamandır hacked by bilmemne ibaresi bulunan servis. insan bi bakar sitesine lan.

    olmaz ya hani, olur da düzeltirlerse: http://imgur.com/4oyj0
  • vodafone dan aldıgım iphone 3gs arızalanınca aradıgım ekip, (dusen power tusu)

    kendilerini aramamdan yaklasık 2 hafta sonra (bu sure zarfında bir kac kez daha aranıp hatırlatma yapılmıstır kendilerine) cihazımı gelip aldılar ve yerine samsung marka bir telefon verdiler. (modelini bilmiyorum bildigim sey android bir telefon olmasına ragmen icinde android market olmaması)

    telefonu teslim alan arkadas servis suresinin yaklasık 20 is gunu surecegini soyledi. telefonu kendilerine teslim ettigim tarih 18 ekim. 20 ekim tarihinde ise cihazımın yenilenmesine karar verildi ve su an 1 ayı bitirmis olmamıza ragmen telefon ortalarda yok, telefondaki red musteri temsilcimiz halen degisim cihazı beklendigini (1 aylık bir surede bir telefon nasıl gelemez anlamak mumkun degil) ve kendilerinin bu konuda herhangi bir sey yapamayacagını soylemekte. telefonu teslim ettikleri servisi aramak ise bildigin çin işkencesi saatlerce telefon basında musteri temsilcisini bekle ustune de konuyla ilgili hic bir yanıt alama. telefonun teslim edildigi, daha dogrusu vodafone dan kontratlı telefon alanların mecburen kullanmak zorunda oldugu icler acısı servis icin (bkz: teleservice)

    bu vodafone denen firmadan kontratlı telefon almak isteyenler var ise kendilerine bir kez daha dusunmelerini tavsiye ediyorum.
  • 79 tl'ye vodafone red mini tarifesi ortalama kullanım için gayet uygundur.

    - vodafone ve sabit hatlarla sınırsız görüşme (adil kullanım yaklaşık 10,000 dakika sanıyorum)
    - diğer hatlarla ve yurtdışı vodafone'larla 1000 dakika
    - 2 gb kotalı internet
    - 1000 sms

    vs. vs.
  • 24 aralik 2011 00:00 itibariyle sitesinde yazan 7/24 hizmet verdigi iddia edilen telefon numarasi arandiginda aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor diyor. uyudunuz mu olm naptiniz, ne bicim hizmet lan bu?
hesabın var mı? giriş yap