• pcworld dergisinin en değerli kalemlerinden biri olan fantastik yazar. walkman'den bilgisayar, tost makinesinden printer yapabildiği rivayet edilir.
  • erzurumludur.

    sozlukten su aralar uzakta olan bir yazarimiz* da der ki;

    abi bilgisayarcı adamsın, sen neden sözlükte yazmıyorsun soruma, "para veriyorlar mı?" diye yanıt veren, böylelikle sözlükte yazan bilgisayar dehası, yazılım gurusu diye gezenlerin foyasını ortaya çıkarmış ademoğlu. dost bir adamdır, her lafa açıkcası ile başlar. kitabının hedef kitlesini "tüm insanlık" olarak belirleyerek peygamberliğe ufaktan göz kırpan şükela insan. mobil programlama üzerine yazdığı kitap için;

    http://kodlab.com/#/detay&kitap=mobilprogramlama
  • tanıdığım en ünlü adamdır kendisi. arada yaptığı sazan.avileri ile hakkaten mi yapma ya deyip ondan sonra öff be dedirtse de hayatımda bu kadar efendi adamı çok az görmüşümdür (ne pis çevrem vamış be arkadaş). ayrıca cidden adam cebinde taşıdığı telefonun kitabını yazmıştır. pis kıskanmaktayım. bir de t3de yazmaya başladı bir süre önce. son ufak bir reklama gireyim de web sayfasını şuraya iliştireyim.
    [http://www.volkanatasever.com/ http://www.volkanatasever.com/]
  • c# 6.0 kitabıyla yazılım sektörüne katkı sunmaya devam eden değerli insan.

    kendisi üçüncü kitabını da alnının akıyla yazmayı başarmış ve ülkesine fayda sağlamaya devam etmektedir. umarım herkese örnek olur ve ülke böylesi başarılı insanlarına sahip çıkar.
  • nam-ı diğer dostum. kendisiyle geç tanıştım ve tanışmamdan önceki geçen yıllarıma yanıyorum. bu aralar üzerinde dördüncü kitabı c# 7'yi çıkarmak üzere olmanın tatlı bir telaşı var. bu kadar eğitim aşkıyla yanıp tutuştuğunu bilmezdim. eğitimci kişiliğinin yanında tam bir proje adamı. ağırlığını ise kurumsal projelere veriyor. kurucusu ve genel müdürü olduğu software4galaxy adındaki şirketini ileride çok yükseklere çıkaracağına eminim.
  • değerli bir abimdir,
    üniversitede üst dönemlerimden olması vesilesi ile tanıştığımız...

    bugüne kadar her soruma,derdime elinden geldiğince yardım etmiş adam gibi adamdır...
  • son yüzyılın yeni entelektüellerinden, girişimci ve naif ruhlu şair.

    çıkarmış olduğu şiirleri tam olarak " sanat olumsuz duygulardan beslenir " vecizesinin somutlaştırılmış haliyle kaleme almıştır. ağlayan yaşlı çocuk .

    harikulade de bir arkadaştır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap