• israil'de attigi son saniye ucluguyle
    efes'e avrupa kupasi finali yolunu acan
    herif.herzaman mutevazidir,oynamaz oynamaz
    bi girer 20 sayi.yedek kalamaliydi hicbi zaman.
  • efes pilsen' den sonra ulkerspor ve besiktas formasi giymis, basketbol kariyerini "hem sakatim, hem de kafa ve beden olarak yoruldum" diyerek birakmis basketbolcu.
  • italyada oynanan bir team system maçında ( başka bi takımda olabilir tam hatırlamıyorum ) maçın eyice kızıştığı bi dakkada kendisi bi top kapma mücadelesine girmiş akabinde bayılmıştı hiç unutmam...
  • antalyanin basketbolcu yetistiren en mutena yeri olan barbaros ilkokulunun bahcesinden cikmis basketbolcu. yaptigi biktirici savunmasi ile unlenmis tam bir gorev adamiydi. ayni yerden cikan bir baska yetenek icin (bkz: tutku acik).
  • basketbolda oyunculuğu bırakan, 2. ligde top koşturan yeşilyurt basketbol takımının *antrenörü..
  • yunanistan'daki bir olympiakos maçında bir hücum süresi dolarken orta sahayı geçmekte olan topu (bkz: backcourt violation) son anda yakalamış ve sallayarak efsane bir üçlüğe imza atmış insan.
  • oynadigi yillarda turkiyenin en iyi savunmacisi unvanini hakeden, sonradan bu unvani alper yilmaza devrederek basketbolu birakan, korac kupasi sahibi efsane efes pilsen kadrosunun 8 numarasi. zamaninda severek izledik kendisini, simdilerde ise savunmanin da en az hucum kadar onemli oldugunu ogrettigi icin saygilarimizi sunuyoruz. eksi sozluk haber servisine gore antrenorluge baslamis; umariz basarili olur..
  • fenerbahçe'ye transfer olma durumunun olduğu yıla kadar sergilediği basit oyunla efes'e son derece faydalı olmuş,takımın başarılarında önemli katkıları bulunmuş basketbolcu. malum transfer olayının ardından düşüşe geçmiştir.
  • yunanistan'daki bir panathinaikos macinda ki dun gibin hatirlarim o mac 67-82 lehimize bitmisti hucum suresinin son saniyesinde yari sahadan hook, potali ucluk atmisti, o mactan bi sezon oncesi muthis uclukler atardi ama neden hucumda o sezonki performansini sonradan yakalayamadi, savunma oyuncusu olarak hatirlandi. saygiyla aniyoruz, boyu yetip de smac basmayan oyuncular (bkz: ufuk sarica) listesinde yerini almistir. mehmet baturalp'in plase dedigi atislari yapardi iste bos kalsa bile. yunancada adi aintin diye yazilirdi, ilginctir bu yunanlar samir avdic'in adini da ayni yazardi, medeni heriflerin hali baska oluyo tabi (bkz: yunan medeniyeti)
hesabın var mı? giriş yap