• (2004) fb kalecisi volkan demirel'in sezonu kapatmasi nedeniyle, kaleye gececek olan recep biler'in yedegi. 1988 dogumlu futbolcu. recep de sakatlanirsa/kart yerse, 16'lik kaleciyle $ampiyonluk kovalayacaktir fenerbahze..
  • volkan demirel'in 27 subat 2008 galatasaray fenerbahce maci'nda rakibi sakatlamaya yönelik kasti hareketinden dolayı ceza alacağından, yakında fenerbahçe kalesinde görmemiz muhtemel genç kaleci.
  • fenerbahceli genc yetenek kaleci. fm ve cm de super bi gelişme gosteriyor.
  • 2008-2009 sezonunu fenerbahçe'de 2. kaleci olarak geçirecek kalecidir. volkan demirel'in olmadığı zamanlarda kendisini ilk 11 de göreceğiz. geçen sezon bir kaç türkiye kupası maçında kaleye geçti fakat pek olumlu bir görüntü çizemedi. oysa ki yıllardan beri çeşitli yaş kategorilerinde milli takımda oynuyor.
  • volkan demirel ve recep biler'in fenerbahçe kalesine ilk geçtikleri günleri hatırlatan genç fenerbahçe kalecisi. bu iki kaleci de hazırlık maçlarında ellerinden toplar kaçırmış şamdel goller yemişler basının baskısı ve aziz başkan'ın da tecrübesizliğinden dolayı kaleye robert enke geçirilmişti. ilk maçtan sonra enke gönderildi ve volkan ve recep dönüşümlü olarak forma giymeye başladılar ve takım o sene şampiyon oldu. türk futbolu da bir a klas kaleci bir de iyi bir lig kalecisi kazandı. bu sebeple tamamen antrenör ve yönetim kararı ile kale bu arkadaşa da teslim edilmiştir. geleceği parlaktır.
  • 1988 antalya doğumludur. avni çöllü ilköğretim okulunda okumuşluğu vardır. geleceğinin parlak olmasını umut ettiğim file bekçisi. aman sepet olmasın.
  • fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta oynayacağı gençlerbirliği maçı ile ilk defa bir lig maçına çıkacak olan 20 yaşındaki kalecidir.

    geldiği günden beri her zaman fenerbahçenin ve türk futbolunun geleceğinde önemli bir yere sahip olacağı söylense de şimdi sıradan bir lig maçında kaleye geçmesi herkesi ürkütmektedir; ki bu oyuncu geçen sene 18 maçta yedek kaleci olarak kadroda bulunmuştur zaten. neyse daha ilk maçında baskıyla tanışsın çocuk, bari daha sonra sıkıntı çekmez..
  • hakkında 3 adet gerçekleşebilecek senaryo vardır.

    1.gençler maçına çıkar.çok çok iyi oynar.
    del bosque nin ramazan'a verdigi şansı,gösterdigi sabrı aragones te volkana gösterir.
    zira bir casillas gibi bir victor valdes gibi piyasaya çıkabilir.(ispanyollarda bu huy fazlasıyla mevcuttur)
    en önemlisi bizi o adaşından kurtarır.

    2.kötü oynar ve muhtemelen bir ikinci lig takımına satılır.

    3.iyi oynar ama adaşı gelir kaleyi devralır,sezon sonuna kadar şans bekler durur.
  • football manager oyunlarında iyi iş yapar.galatasaraya almak imkansız gibidir.
hesabın var mı? giriş yap