• bir taşla iki kuş.
    önce volkan'dan kurtulduk.
    maçtan sonraki basın toplantısında da fatih terim'in galatasaray taraftarına yapacağı giderle cimbom-fatih terim ilişkisi tamamen biterde paratordan da kurtuluruz.

    ulan bir de kazaklardan 3 yersek muhteşem bir gece olur.
  • trip atma'da altın madalyayı gögüsleyeceğimiz günlerin yakın olduğuna işaret eder.
  • yüzde yüz haklıdır. burda hala kör göz o taraftarı savunmaya çalışan öküzleri gördükçe ne kadar acınacak hale gelindiğini anlıyorum. inşalla 4 yer 5 yer milli takım. çünkü bu ülke güzel olan hiç birşeyi hak etmiyor.
  • sadece konulu video'larda çıkan "mehmet topal ile volkan demirel arasındaki ilginç diyalog"un izlenmesi bu hareketinden memnun olunması ve bir daha da milli takıma dönmesin denmesi için yeterlidir.

    kusura bakmasın, bunun taraftarlıkla değil insanlıkla ilgisi var. doğru düzgün davranışlar sergilese kimse böyle tepki göstermez kendisine.

    yandaki video'daki adamın bir daha asla milli takım forması giymesini istemem şahsen de. bu volkan ve benzeri profil çizen herkes için geçerli.
  • beyaz futbolda uzun uzun konuşulacak hadise. bekleyemiyorum..
  • çok uzun zamandır maç muhabbetine girmiyordum sözlükte ama kendimi tutamadım, sinirden bir şeyler yazmak istedim.

    annesine küfür edilmiş. maçı terk etme sebebine bak amk. milletin anası babası ölüyor maça çıkıyor bu gg maçı terk ediyor.
    küfür eden herkesin amına koyayım, klüpçü pezevenklere kafam girsin o ayrı. madem çok dokunuyor sana rica et hocandan kadroya almasın seni sakatım dersin kim bilecek amk. o stadda küfür yiyeceğin bariz birşey değil mi olm? lan sen milli takımın kaptanlarından biri olarak bir milli maçı nasıl terk edebilirsin gg.

    tüm milli takıma kafam girsin. çıkarın formaları siktirip gidin. eğer hepiniz bu kafadaysanız lazım değilsiniz zaten. emre, burak, selçuk, töre, terim, demirören... defolun.

    maça gidemedim ama bundan sonra ilk iç saha maçına gelip hepinizi ıslıklayıp yuhalayacağım. yapacağım bunu. belki öyle alırım hırsımı. milyon dolarlık eşşekler sizi.
  • milli takım forması giymemesi gereken kişinin yaptığı eylemdir. taraftar protesto edebilir içlerinden iç beş kişi küfretti diye maçı bırakıp gitmek olmaz. okadar delikanlıysa takım forması giyerken edilen küfürden sonra maçı bıraksın. ki şimdiye kadar çook küfür yemişli var. bütün trübün ana avrat küfretse dahi maçı bırakıp gitmez. çünkü orda para söz konusu.
    protesto edenlere diyecek bir şey yok ama arada küfreden yavşaklara da bir çift sözüm var. volkanı sevmiyor olabilirsiniz ama nolursa olsun üzerinde milli forma olan birine küfredemezsiz. bende sevmem volkanı ama bu ona küfretme hakkı vermez bana.
  • volkan hakettiği tepkiyi almış ve çocuk gibi kaçmıştır. kimse haysiyet, yok milli duygular yok milli forma demesin. zaten milli takım falan yok ortada. başta tayyip amca, sonra demirören, fatih terim el birliğiyle ülke futbolunu göçerttiler.

    öte yandan olayın fenerbahçe galatasaray rekabetiyle alakası yok. fenerbahçeli tek oyuncu volkan mı ? kaldı ki arkada bursasporlu bir taraftar da var volkan'a saydıran. hem volkan hem de yorum yapanlar neden başkası değil de volkan diyecek yere "ayıp ettiler" havasına girmişler.

    bir de hepsini geçtim. çok hayat bir sebep olmadığı takdirde bir futbolcunun "ben gidiyorum abi" demesi ne demektir lan ? protesto edilen ilk futbolcu musun ? bu saatten sonra kendisini milli takıma davet edenin aklına limon sıkarım. bu laf volkan için onlarca kez söylenmiştir ama böylesi bir rezalet hiç görülmedi.

    vokan, emre gibiler futboldan silinene kadar devam. aferin o taraftara.
  • "neymis efendim sirf fenerbahcede forma giyiyormus diye hakaret ediliyormus, gokhan gonul'e kufredildigini gordunuz mu statta, o fenerbahcede oynamiyor mu? kufur edenlerin ultraslan oldugundan emin misiniz? aklimda deli sorular."
hesabın var mı? giriş yap