• sean paul'un temperature adli videosundan bire bir sahneler kopyalayarak cekilmis olan "off dedirtmem" adli klibini kral tv'de izlemekte oldugumuz yeni prototip.
    2 videonun karsilastirmali goruntuleri icin:
    http://www.bigumigu.com/bigu/haber.asp?hid=562
  • çok özgün bir klibe sahip şarkıcı. eminim tüm şarkıları da aynı kaliteyi korumaktadır...
  • (bkz: of dedirttin)
  • ayrıca bu adda bir matematik tutkunu da vardır. blogu amatör olarak matematikle ilgilenenler için ufuk açıcıdır.

    (peşin edit: kendisini tanımam etmem. sitesine denk gelip beğendim, sözlük mahrum kalmasın istedim.)
  • insanların cep telefonlarını 0312 alan kodlu bir telefondan arayıp oy istemek suretiyle rahatsız eden ak parti odunpazarı belediye başkan adayı. gerçi belki de oy istemiyordur. ak parti deyince telefonu kapattım çünkü. *
  • eskişehir’in merkez ilçelerinden odunpazarı ilçesinin ak parti belediye başkan adayıdır kendileri. genç ve hırslı biri. partide odunpazarı ilçe başkanlığı, odunpazarı belediyesinde ise belediye encümenliği yapmıştır. yaşına göre deneyimli ve gözlemlerime göre eskişehir şehir merkezinde ak partinin kazanması muhtemel tek adayıdır. zira ne büyükşehir belediyesi ne de tepebaşı belediyesi chp den alınamayacaktır diye düşünüyorum. maalesef! bu arada ak parti bu bahsi geçen belediyeyi volkan doğan kazanırsa da bu mevcut ve aday gösterilen chp‘li belediye başkanının sayesinde olacaktır.
  • eskişehir osmangazi üniversitesi iibf'de pazarlama abd'de bir araştırma görevlisi doktor kendisi. tanımam etmem diye de ekleyeyim. kendisinin yazdığı ve okuması benim için bir hayli eziyet olan bir makale link sonrası yazdıklarını takip etmeye başladım. öncelikle okuma zorluğu benim kabahatim onu diyeyim. belki doktora sırasında bir süre yurt dışında olduğu için azıcık da onun kabahati var diye de kendimi rahatlatayım.

    metodoloji ile ilgili yazdıklarını okumaya çalıştım, pazarlama ile ilgili olanları pas geçtim.

    bu genç arkadaşın richard p. bagozzi(ki kendisinin 120k atıfı var, önümü ilikledim) ile roy baumeister (165k atıf, bu psikolojici) ile yayını var. bizim akademilerden bu alandaki ileri gelen 200 kişiyi alt alta yazın buna yaklaşacak fazla adam yok.

    ha ben bunları neden yazdım. 2017 yılında doktorasını bitirmiş bu araştırmacının durumuna ara ara yardımcı doçent (doktor öğretim üyesi) olarak atandı mı diye bakıyorum. 2019 yılının ocak ayı itibari ile şimdilik atanmamış. valla inşallah bu yazdıklarımdan bir zarar görmez ama hani bizim memlekette adam neden durmayıp dışarı çıkıyor diye düşünüyorsanız cevabı burada. ha diyeceksiniz ki büyük üniversitelerin kadro sıkıntısı var. ah canım kardeşlerim ahh diyeyim siz anlayın.

    adamın lisansını, yüksek lisansını, doktorasını (arada misafir araştırmacı olarak bagozzi'nin yanında takılmış) eskişehir osmangazi üniversitesinden almış yani öz be öz oranın evladı ama iş kadro meselesine gelince üvey evlat olmuş gibi duruyor. muhtemel önce kadro yok denmiştir, sonra da norm kadroya takıldın.

    ha bu kadro çok mu önemli. aslına bakarsanız değil, aslolan phd lakin etrafta bir dolu kişi atanırken, insan istiyor ki hakkı olan da atansın be kardeşim. öğretim üyesi olarak hak ettiği ünvanı ile ve karşılığını alarak girsin dersine.

    peşinen not:
    bir şekilde okur da "olmasa daha iyi olur" denirse seve seve silinir bu.
  • yukarıda sayılan kişilerin dışında, akp eskişehir örgütü içinde de aynı adlı bir kişi vardır ve 1982 doğumludur.
    açıköğretim lisesi ve açıköğretimi bitirmiş ve 15 yaşından itibaren yaşamı boyunca yaptığı iş ise işportacılıktır.
    partisi onu avukat kazım kurt 'un karşısına odunpazarı belediye başkanı adayı olarak koymuştur.

    estv'de dün katıldığı bir canlı yayında,

    " işportacı olmak şereflidir. işportacı olmak ne kadar şerefliyse, alnınızın teriyle ekmeğinizi kazanıyorsanız, belediye başkanlığı da aynı derecede şereflidir. belediye başkanlığı yapmak, ilçe başkanlığı yapmak, siyaset yapmak ne kadar şerefliyse, el arabasını alıp… ben 15 yaşımdan itibaren o pazarlarda, bu tezgahlarda, ekmeğimi kazanma uğruna koşturdum. evet, volkan doğan işportacıdır. evet, volkan doğan pazarcıdır.
    ben kardeşlerimin, ailemin geçimini sağlamak adına… 15 yaşında, 16 yaşında babam vefat etti, okulu bırakmak zorunda kaldım. ailemin geçimini sağlamak adına okulumu bıraktım, o işporta tezgahında, pazar tezgahında koşturdum. gurur duyuyorum. işportacılık yapan insanların, o şartlarda çalışan insanların, bilin ki türkiye’de yapamayacağı hiçbir iş yoktur. ben de kendimi o anlamda çok şanslı hissediyorum. iyi ki pazarcılık yapmışım, iyi ki işportacılık yapmışım."
    diyerek,
    vergi verip, dükkan kirası ödeyerek ağır yükler altına giren esnafların gözünü içine baka baka işportacılığı övmüştür.

    başkanlığı kazandığı takdirde eskişehir sokaklarının işportacılardan geçilmeyeceği korkusunu iliklerimize dek hissettirmiştir.
  • eskişehir'de ki kamu kurumlarının personel alım dairesi başkanı olan siyasetçi. ayrıca hiçbir yetkisi olmadığı halde valiliğin yaptığı türlü icraatleri sahiplenen siyasetçi.(bkz: parti devleti). ha bütün bunların haricinde kantin ihaleleri falan filan diye çeşitli söylentiler de duydum ama işte hep söylenti. ha ayrıca vaktiyle eskişehir milletvekili olan nabi avcı'nın milli eğitim bakanlığı yaptığını da söylemeden geçemeyeceğim.

    işportacılık yapmak teoride yasa dışı olsa da emek verip, alınteriyle kazanılmış para ayıp değildir, günah değildir. tabi kendisine sormak lazım babadan kalan bir servet yokken işportacılıkla bütün bu servet nasıl oldu. hani işportacılık bu kadar kazandırıyorsa bizde yapalım.
  • eskişehir odun pazarı ak parti belediye başkan adayı. kendisini tanımam bir kaç cemiyette gördüm ,tokalaştık o kadar. partisine ve mevcut odun pazarı belediye başkanının partisine karşı nötrüm. sadece geçenlerde facebook'ta ''volkan doğan karabayır'da kaldırım taşı döşedi'' diye bir habere denk geldim. bu haberi okumamla adamın bana antipatik gelmesi bir oldu. hala hazırda başka bir belediyenin yönettiği bir mahalledeki bu seçime yönelik organizasyon inanılmaz iticiydi. ha partisinin vizyonu bu kadardır onu bilmem ama orada bir oyum olsaydı o haberden sonra asla bu volkan doğana olmayacaktı.
    şu şekil (bkz: https://www.esgazete.com/…-tasi-dosedi-h167732.html)
hesabın var mı? giriş yap