• bahçelievler medicana hastanesinde kulak burun boğaz uzmanı.yaklaşık bir hafta önce kendisine septoplasti ameliyatı oldum. gerçekten çok sempatik, anlayışlı ve başarılı bir doktor. kendisiyle ilgili detaylı bilgiler bu linklerden bulunabilir.
    özgeçmişi
    resmi web sayfası
    hasta yorumları
  • bu yaz 2 buçuk yaşındaki kardeşime bademcik ve geniz eti ameliyatı yapmış olan doktor. kesinlikle anlayışlı, ilgili ve konusunda uzman bir doktordur. internetten iyi bir kbb doktoru aradığımda semtime en yakın kendisini buldum, iyi ki de bulmuşum.

    çevremizde bademcik ameliyatı sonrası sorun yaşayan insanlar görünce gözümüz korkmuştu. başarılı bir ameliyat ve hızlı bir iyileşme süreci geçirdik. doktor konusunda bizim aileyi memnun etmek zordur, illa ki bir kulp buluruz. volkan kahya sorun bulunamayacak ender doktorlardandır.
  • kendisine birkaç sene önce vertigo sorunum sebebiyle ulaşmıştım. internetten okuduğum olumlu yorumlar sonucunda gittim, sağ olsun tedavimi de oldum, sorunum kalmadı ancak o soğuk ve insanda "seni önemsemiyorum" hissi yaratan mesajı veren üslubu hâlâ aklımda kalmış olacak ki bir ay öncesine kadar instagram'daki sevgi pıtırcığı üslubunu görünce oldukça şaşırmıştım. yani benim gidip, tedavi olduğum doktor volkan bey miydi gerçekten diye kendi kendime şüpheye düştüm. taa ki, farklı yerlerde statü ve/ya kişiye göre üslubunun farklı olduğuna dair yorumlar okuyana kadar.

    diyeceğim o ki; doktorun başarısı kadar yaklaşımı sizin için oldukça önemliyse, volkan bey ile işinizi şansa bırakmış olabilirsiniz.
  • geçen sene gittiğimde 7.500 lira ameliyat ücreti vardı. kendisine ameliyat olmuş 3 kişiyle tanıştım.

    1 kişinin burnu çok güzel olmuş iken diğer ikisininki eh işte seviyesinde idi.

    başarılı sonuç alan kişinin kendi burnu önceden zaten güzeldi. diğer iki kişinin burnu instagram fotoğraflarındaki gibi minicik hokkacık olmamıştı. yandan güzel görünüyordu ama önden kalındı ve ameliyat öncesi yamukluk düzelmemişti.

    1 kişi açık çatı defekti geliştiğini ve burnunun orta hattın çöktüğünü belirtti.

    bu sene sormadım ama bilgiyiyenkiz’a bakılırsa fiyatları cidden gereksiz uçurmuş söylenen doğruysa. kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum ama galiba vazgeçtim bu entryi okuduktan sonra.

    dolar artmadı euro artmadı. hadi ameliyatları dolara euroya endekslediniz anladık da euro dolar düşmesine rağmen bu ücretler niye arttı?

    ayrıca bilgiyiyenkiz belli ki sen de benim gibi surgerysearchaddicted’sın. ben sana mesaja atamıyorum, sen bana yaz.
  • yine bir yılda 3 5 bine yaptığı fiyatları 20 bine çeken doktorlardan biri. ya hayır 20 bine yapan emre üregen kadar tecrüben yok. 20 bin nedir yahu?
    bir de muayenesi 150 tl, ama eğer resimde yaptırmak isterseniz bi 150 tl daha ödeyecekmişsiniz.. rezillik. ztn insanlar muayeneye resim için gelir. çay kahve mi içicez de resim ile muayene ayrılıyor? ya ne görmemiş insanlar topluluğu milletiz. parayı nerden koparacaklarını şaşırmışlar. doktor olsam hastalarıma böyle demeye utanırım acaba paragöz derler mi diye.
    ve evet ben diyorum, paragöz.
hesabın var mı? giriş yap