• görüntü yönetmenliğinden gelen bir yönetmen anladığım kadarıyla. eflatun film'in son projesi şubat'ın yönetmeniymiş.
  • türkiye'ye ve trt1 e grilik getiren,samimiyetiyle gönlümüzü kazanan yetenekli yönetmen,şubatı izlerken bir ekranlardaki kaliteye ve bir de senaryoyla bana ne oluyoruz lann dedirtiren yönetmen,geç farkedilmiş ama gelecekte daha güzel işler yapacağına inandığım kişi,o griliği farklı açıları sevdiren insan,türkiyeye fazla gelen dizi film olan şubatı çeken değerli yönetmen
  • sinema televizyon sendikası'nın yayınladığı dizi setleri çalışma ilkelerini okumadığına emin olduğum yönetmen. ekipçi ne demektir? çalışmak için insani olmayan şartları kabul eden insanların motivasyonunu yönetmene bağlamak demektir. ekipçi insan ekibini günde 12 saatten fazla çalıştırmaz.

    en kısa zamanda bir de film çekerek film setleri çalışma ilkelerinin hakkından gelmesini diliyorum.

    not: link vereyim de okunur falan.

    https://www.sinematvsendikasi.org/…alisma-ilkeleri/
  • osman kaya'dan sonra isimsizler dizisinin ikinci sezon yönetmeni. senaryo olarak her ne kadar ilk sezonla uzaktan yakından bir alakası kalmamış, ortalığı kan ve barut doldurmuş olsa da; çok fazla ekran yüzü olmamış tiplerin oyunculuk performanslarındaki ustalık izlenilir kalitede iş çıkarmasında büyük etken. bence.
  • çorbacı diye tabir edilen dizi yönetmenlerinden biri. günde 15 saat çalışmak istiyorsanız aradığınız yönetmen. sabahlamayı çok sever. bu aralar trtde yayınlanan halka dizisini çekiyor.
  • 140 dakikalık diziyi altı günde çekerken ekibi sabahlattığı için eleştirilen yönetmen. aynı süredeki bir görsel yurt dışında bazen aylar bazen yıllar sürüyor. sektörden 3-5 kılkuyruk kamera asistanı da çıkmış burada adamın adını çıkarmaya çalısıyor. yukarıda bunları yazanlar iş hayatında volkan kocatürk'ün setinde çalışabilmek için araya bin tane adam sokuyor.

    volkan kocatürk, türkiye'de hem resim hem de oyun bilgisi olan üç beş yönetmenden birisidir. sizi uzun çalıştıran volkan kocatürk değil ekibin önüne 140 dakikalık iş koyanlardır. adam resmen işini hakkını vererek yaptığı için eleştirilmiş. yazık.
  • iyi yönetmen
  • 15/07 şafak vakti adlı müsamerenin yönetmeniymiş.
hesabın var mı? giriş yap