• günümüzün insanının en büyük sorunlarından biri olan ve "sürekli yorgun hissetmek" ya da "dirençsiz kalmak" şeklinde ortaya çıkan illetin çözümü için getirilebilecek önerilerdir.

    özellikle hâlâ sürekli enerjik hisseden 25 yaş üzeri yazarların katkıları olursa, ben ve benim gibi düşük enerjili ve sürekli yorgun hisseden yazarlar için bir umut olur...

    ciddî ciddî çok sayıda kişinin bu dertten muzdarip olduğunu ve yardıma ihtiyaçları olduğunu biliyorum.

    bir el atın dostlar...google'da aramak kolay da çıkan sonuçlar pek tatmin edici değil.
  • meyve ve sebze tüketmek.
  • çok zor değil,
    eğer bir rahatsızlığın yoksa, sabah kahvaltılarını ciddi birşekilde yap ( en ağır öğün kahvaltı ), en az 1 adet yumurtanı eksik ekme, kaliteli karbonhidratını al ( yoğurtla en az 50 gr saf yulafı karıştır ), lifinide almış olursun yulafın içinden.. 30 40 gr peynir, yanına süt içebilirsin. yemek oğunlerinide atlamazsan hızlı birşekilde bağışıklık sistemin güçlenir, altını çiziyorum eğer bir rahatsızlığın yoksa..
  • dirençleri seri baglamak
  • düzenli uyku: min 8 saat.
    yeterli su alımı: min 2 litre.
    antioksidan kullanımı.
    düzenli egzersiz: min gün aşırı 1 saat yürüyüş.
    alkolü,sigarayı azaltmak veya bırakmak.
    düzenli olarak özenilerek hazırlanmış kahvaltı.

    gelen mesajlar üzerine edit:
    aldığınız suyun hesabını tutmak için programlar var. play store'dan bulabilirsiniz. ben adım için s health programını kullanıyorum. içinde su da var.

    antioksidan içinse supradyn all day alabilirsiniz ama dikkat edin 2 çeşidi var. biri düz vitamin diğerinde ise koenzim q var. siz koenzim q'lu olanı alacaksınız. fiyatını tam hatırlamıyorum. internet üzerinden alınca daha ucuza geliyor.

    sigarayı azaltmak içinse sakız deneyin. bıraktırmaz ama en azından azaltmış olursunuz. 2 tane azaltsanız zaten antioksidanın parası çıkmış olur.

    edit 2: supradyn'in (içeriğindeki bazı vitaminlerin bağırsaktan daha çok emilebilmesi için )kahvaltıyla beraber kullanılmasında fayda var.
  • gripin ya da pharmaton iç.
    (bkz: düzgün psikoloji)
  • (bkz: imuneks plus)
  • vücut geliştirme / fitness. .. ortalığın amına koyarsınız.
  • beslenme ve egzersiz sayesinde direncinizi optimuma çıkarabileceğiniz önerilerdir. sağlıklı günler.

    not: 'multivitamin = çok vitaminli idrar' olduğunu unutmayın. ona vereceğiniz parayla biftek yiyin.
  • uykuyu tam almak çok önemli zannımca. ne zaman erken uyansam hep hapşırıyorum burnum akıyor. ama 9 da 10da uyanınca sağlam hissediyorum.
    edit: alerjin var mı diye soranlar oluyor. arkadaşlar alerji testinden sonra doktor (bkz: vazomotor rinit) olabilir demişti.
hesabın var mı? giriş yap