• şu fotoğrafa herifin tekini domaltıp zoomlayarak çektikleri fotoğrafı bile koymuşlar diye bakan adam bastırılmış eşcinsel falan değil aleni ibnedir.
  • diye konuştu cılız adam...
  • geniş karınlı, yayvan popolu, kürdan kollu hilkat garibelerinin uydurduğu bir şeydir sadece, kaale alınacak bir iddia değil... : )
  • (bkz: lan ne alakası var)
    bir kere o vücudun tek alıcısı erkekler degil ablam. tamam gayler olarak spor salonu ve erkek dergileri bizim icin görsel şölen ama bu yolun tek yolcusu gayler degil iste. kaldı ki gym freak olan ama dünyadaki en güzel şeyin vajina olduğunu sanan - ay götüm hahaha- pek cok heteroseksüel brolar da mevcut. her sey de gizli eşcinsellik olsa ohoo, hepiniz gizli gaysiniz o zaman haberin olsun.
  • vücut geliştirmenin neden aynı zamanda her sporun temelinde olması gereken bir eylem olduğunu anlayamadık biz bir türlü?

    katılıyorum, toplum olarak kafayı bir şeye taktık mı tam takıyoruz, o işin afedersiniz bokunu çıkarmadan bırakmıyoruz. fakat bana kalırsa biraz gözlem yapmak lazım. her ortamda, yazılanlar gibi, yaptığı ufacık tefecik şeylere hayran hayran takılıp kalan veya bulunduğu ortamın gereklerini yerine getirmekten aciz, sığ insanlar var. bu insanlardan spor salonlarında da var, neden sırf buralarda yapılan iş daha bedensel bir iş diye hemen her vücudunu geliştirene, bunun üstüne konuşana eşcinsel yaftası vuruluyor?

    kesinlikle eşcinsellerle bir sorunum yok, kötü bir şey olduğundan söylemiyorum, olur da buraya yolları düşerse lütfen bunu okuyup bana kızmasınlar ama bazen gerçekten çok saçmalanıyor birtakım başlıklarda.

    madem vücut geliştirmeyle eşcinsellik arasında bağ var, o zaman çok bayıldığınız aktörler için de "fiziği çok güzel arkadaş" demeyin lütfen. ya da sırf kendini iki kadına beğendirecek diye bu işle uğraşan vizyonsuzları, bunu iş edinmiş profesyonelleri, gittikleri hiçbir yerde toplum içinde olduğunu fark etmedikleri gibi spor salonlarında da bundan bihaber olan görgüsüzleri sözlerimin dışında tutarak, kalan tüm insanların bu işi daha düzenli, daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat yaşamak için yaptığını unutmayın.

    edit: bu entry kesinlikle başlık sahibine veya eşcinsellere karşı bir eleştiri değildir. bunu yazmamdaki amaç sadece bu sporu amacı dışında yapanların toplum içinde bu sporla uğraşanlara ne kadar zarar verdiklerini göstermek ve bu tutumlarını eleştirmektir.
  • salon'lara gelen çok fazla eşcinsel var ve bu sektör tabikide eşcinsellere de hizmet ediyor. ben geçen ay çalışırken ciddi anlam da 1-2 kişi den rahatsız oldum ortam aynalı. bakışlar, süzmeler dikkatimi çekti şimdi bu başlığı görünce şaşırdım açıkcası.

    asker de bir gay devrem vardı burası resmen cennet derdi.
  • oğlum bak yapmayın. neye heves etsek altından bir ibnelik çıkarıyorsunuz. gelin, hal dilince topluca "biz hepimiz ibneyiz, ve bunu açıklayacak bahaneler arıyoruz" deyin
    bilelim.
  • ne kuyruk acısı varmış sizde yahu? şaşıp kaldım yemin ediyorum.

    ne kadar kıskanıyorsunuz sağlıklı yaşayan, alkolden ve sigaradan uzak duran, sağlıklı beslenen, yunan heykeli gibi vücut yapan ve kızlardan çıkma teklifi alan erkekleri?

    pazardan tişört alsa taş gibi oturur üzerine. manita ile sevişse aklını alır partnerinin.

    siz alışmışınız sabah nutella, öğlen pizza, akşam bira üçgenine. amk göt göbek spor taraftarları sizi. 30 yaşına gelmiş bi baltaya sap olamamış zavallılar sürüsü.
  • ben burda hamstring'in kaç parça olduğuna bakıyorum. kalfların büyüklüğüne bakıyorum. götü görmüyorum bile. bu arada ham'string' dedim, bundan cinsellik anlaşılmadı umarım.
  • bastırılmış escinsel olduğumu anlamamı sağlamış olan bağ. vitamin takviyesi ya da protein tozu da kullanmıyorum aslında ama ben de anlamadım. protein ağırlıklı beslenmekten oldu benimki herhalde. tişikkirler ekşi sözlük.

    not: erkekler eklesin.
hesabın var mı? giriş yap