• herkesin kendi kararı olmakla birlikte çoğu kadının itici bulduğu durum.
    hele ben asla tahammül edemiyorum. bir de daracık bodyler giyiyorlar. bunlara kim bunun güzel bir şey olduğunu söylediyse şimdi gitsin caydırsın.
    bir erkek normal olmalı, sarkık olmasın yeterli. kafadan kollu gibi görünüyorlar.
    basın basın steroidleri. yiyin yiyin bilibili yumurtalarını. zannediyor ki bunlar, steroid sadece kol kasımı geliştiriyor. kalp kasını da geliştiriyor. 30'u görmeden sahte kaslarıyla ölecek haberi yok. bu arada vücut derken sadece üst beden alt taraf cinler tarafından sahiplenilmiş gibi duruyor.
  • madem sallıyorsun düzgün salla. ifbb prolar bile 30 yaşında ölmüyor. ayrıca steroid kullanmadan bu sporu yapan milyonlarca insan var. beğeni konusuna gelirsek de her erkeğe bir miktar kas yakışır oran orantı boy pos gibi değişkenler var.

    edit: (bkz: başlık başa kalmış)
  • şimdi bi tane kız gelip "hafif kaslı erkekler iyi, çok kaslı olmasın :s :s" diye hafif kaslı bir vücut resmi atacak. attığı vücut 3 sene çok sıkı diyet uyku ve antremanla anca yapılabilecek olacak.

    kendi yorumum da şu önemli olan kas değil frame, postür.
  • o vücut geliştirmenin ne kadar zor olduğunu bilmeniz için bir ay spor salonuna gitmeniz yeterli olacaktır.

    denemeden sallamayın.
  • --- spoiler ---

    bıktık artık sizin bu şekilciliğinizden. nereye baksak böyle cinsiyetçi başlıklar. erkek dilediği gibi vücut geliştirir, dilediği gibi tişörtler giyer tamam mı, rahatsız oluyorsanız bakmayın.

    erkekçelerim* boşverin siz, dilediğiniz gibi basın proteinlerinizi, dileyen de her gece uyumadan önce şırdan falan yesin nasıl mutluysanız öyle yaşayın.
    --- spoiler ---

    ehehe çok eğlenceliymiş lan, arada açın böyle başlıklar iyi oluyor.

    edit: eyvah ya ironiden anlamayan nesil mesaj kutuma üşüşmeye başladı, bu kadar sinir iyi değil genç arkadaşlarım, gevşeyin biraz.
  • çekilin ben badiciyim. şimdi anlat bili bili.
  • kendine geliştirmişse, boğa gibi olmadıysa güzel eylemdir. aynada kendiyle ilgili güzel bir görsele tanıklık eder.
  • (bkz: seyretme dana)
  • boyle bir sey var cidden. kiskandigimdan asla soylemiyorum, gobekli bir adamim ancak hicbir zaman kas yigini olmak istemedim. fit olmak en ideali, daha fazlasi sahte gorunuyor.
  • vücudunu geliştirmişlerin sıklıkla üzdüğü kişileri haiz önerme.

    disiplini ve postürüyle fark yaratan erkeğin egosunu itici bulmakla karıştırılabiliyor, yaş aldıkça öğrenecekler muhtemelen. ha, itici egolu örnekler var mıdır, vardır.

    ayrıca weight training getirileri çoğu için bir sonuç değil, yaşam standartıdır ve binaenaleyh konfor alanından çıkmaktır.

    vaktiyle alınan iltifatlara çok girmeyeceğim.

    bana göre, cut-bulk arası bir yerde, doğal sınırlarla geliştirme en güzelidir.

    siz istiyorsanız spagettiden devam edebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap