• bu catlaklar ani kilo verim-alimlarinda ve deriyi gereginden fazla geren olaylarin tumunun sonunda bas gosterir.
    cilt doktorunuz "gecmez" der.hamilelerde cok sık gorulur.beyaz asimetrik cizgiler halindedir.
    erkeklerde gorulmesi sonucu can sikici durumlar ortaya cikar.cunku doktorunuzun "belki yardim eder" diyerek size yazdigi krem pembe renkli kutusundadir,ve prospektusunde kremi gobegine yediren hamile bayan resimleri mevcuttur.
    (bkz: phytolastil)
  • öncelikle kesinlikle selülit olmadığını belirtmek isterim.zayıf insanlarda da olabildiği gibi tüm kilolu insanların vücutlarında mevcuttur. kilo alıp vermekten oluşur. çizgi çizgi gözükürler.yok edilmeleri epey çaba harcamak lazımdır.bol bol su içip - günde 2-3 litre- çatların oluştuğu bölgesi çalıştırıcak nitelikte bolcana spor yaparak, sıkı ve düzenli bir rejimle birlikte, füzenli uyku, stresten uzak kalmak gibi konulara dikkat edilerek nihayetinde geçecek olan bir çeşit şekil bozukluğudur.bu süre içinde verilen kilolar bir daha kesinlikle alınmamalıdır yoksa emeğiniz boşa gider ve çatlaklar yeniden oluşur.ayrıca bu çatlakları kısa zamanda gidermek için kozmetik ürünleri kullanarak olumlu sonuç alabilirsiniz.
  • boynumuzun üzerinde taşıdığımız, içinde beyin bulunan bölgedeki çatlaklar da bu tanımlama içinde değerlendirilebilir. ne yazık ki, göbek ve bacaktakiler tamir edilmek istenirken, buradaki çatlaklarla gurur duyulur. insanın bir nevi bir kendini hoş görme ve gördürme nedenidirler. bilinmelidir ki uzun vadede derin yarıklara dönüşürler ve kendimizi iyi hissetmemize yarayan kimyasallarımız buralardan kaçıp bize eksikliklerini yaşatırlar. yapılacak pek bir şey yoktur. bol bol biberiye ve sarı kantaron çayı içip ibn arabi okumak ve tadını çıkarmak gerekir. sözün özü, vücudumuzla barışık yaşamalıyız.
  • hızla kilo alıp vermekten kaynaklanan bir$eydir. selülütin olmasına rağmen çatlağın kesinlikle çözümü yoktur. vücuda yerleşir ve ömür boyu onlarla ya$amaya mahküm kalınır.
  • (ara: fistül)
  • karın bolgesinde bulunup, her an yarılıp, vucut parcalanıp, cerahat fıskıracakmıs hissi veren kırmızı cizikler.yuzdeki yara izleri gibi karizma yaratmadıkları da kesin...
  • alt karın bölgesinde oluşan çatlaklar genellikle hamilelik döneminde oluşan çatlaklardır.
  • hayvan gibi spor yapmama rağmen yinede sahip olduğum durum. zırt pırt kilo değişiminden meydana gelmektedir. her banyodan sonra aksatmadan bebek yağı ya da türevi bi şey sürerseniz bir nebze olsun azaltabilirsiniz. bi de doğum yapanlarda meydana gelmektedir bildiğim kadarı ile.
  • açık tenli isteniz yazın bronzla$ınca biraz daha belirgin hale gelirler.
hesabın var mı? giriş yap