• bu saçmalığa da destek verenler çıkar kesin. siteye göre 1000 küsur dolar toplamışlar şimdiden. umarım tanıdıklarının, kendilerinin verdikleri falandır.

    videosuna göre de aslında new york'ta açacakmış da bişeyler yanlış gitmiş mecburen kadıköy'de açmış. e beğenmiyorsan kadıköy'ü açmasaydın. bi de kahveye gelen yabancıları konuşturmuşlar ahaha.
  • ben de yine ne rezillik yapmışlar dedirten mekan . ben hep walterinkini icerim de.
  • madem acmak istiyorsun, mevcut dukkanindan kazandigin para ile acabilirsin. bunun icin yardim istemek neyin kafasidir?
  • ya amına koyyim 55 bin dolar ne??? adam dükkan açmak için para istiyor ya keyfe bak.

    tanım: inş zırnık toplayamazsınız dediğim proje.
  • inşallah gerekli parayı toplayamaz ve açamaz, açarsa da inşallah tez zamanda batar demek istediğim saçmalık. son zamanlarda gördüğüm en ezik kickstarter projesi.
  • arkadaş bu kicskstarter'ın da bokunu çıkardınız. lan bu böyle bir olay değil. okula gidicem, kahveci açıcam para toplayalım ne lan. çok yetenekli bir sanatçı olursun işlerin ortadadır bir kitap çıkarakcasındır açarsın ne bilim çok efsane bir mimarsındır bir proje çizmişsindir belli başlı adımları zaten atmışsındır destek istersin falan filan. kahveci açacakmış paşam bak sen. hem de bir diziden arak konseptle. lütfen paris falan oralarda açın veririz biz parasını ne olacak yani. kahveciden önemli bir olay olabilir mi zaten

    fringe konseptli kahveci açıyorum beyler ne yani ulan sözlük yazarıyım ateşlemeyecek misiniz. kapıda observerlar karşılayacaklar. bir de alakasız bedava meyvali yoğurtlar falan. siyahi kıvırcık saçlı baristalar.

    edit:işin tuhafı ne biliyor musunuz bunu eleştirince bir boku da eleştirmeyin. taş koymayın diyorlar. girişimciye destek olun, yeniliklere destek olun. lan adam dünyanın en bilinen dizisininin temasını alıp kahveci açmış bir de utanmadan dükkan açıcam para lazım diyor :d
  • "ulan şu mallığı yapmadan bir gidip göreydik, güzel dükkandı. şimdi her gittiğimde bu saçma sapan şey aklıma gelecek ve gitmek istemeyeceğim." dedirten sıçmıktır resmen. insanların yüzsüzlüğüne yetişemiyoruz azizim.
  • olm bi kişi de çıkıp dememiş amerika'da işler burası gibi değil tabelayı astığın günün akşamına bi mahkeme kağıdı gelir ömür boyu nescafeden başka bişeye paran yetmez lan kolay mı o işler. olmicak işi geçtim resmen dolandırıcılık.
  • ... cunku brooklyn'in en buyuk ihtiyaci daha fazla indie coffee shop'tu.
hesabın var mı? giriş yap