• her yükselişinde beni kahreden coin.

    14 dolardan beri takip ediyorum, arn çıkış yapsa da satıp wtc alsam :(
  • bitcoin'in son düşüşüyle birlikte bir miktar düşen ama sonrasında yeniden yükseliş rallisine giren coin. ilginç bir şekilde kararlı yükselişini sürdürüyor ve gün içinde de sürekli al-sat fırsatı sunuyor. btc yeniden biraz daha yüksek bir noktada stabil hareket etmeye başlarsa bu kadar arzı düşük ve ekibi sağlam bir coinin çok kısa sürede 100 dolar üstünü görmesi zor olmaz. tabi ki ytd ama yine de aklınızın köşesine bir yazın. ayrıca btc'nin anlık geri çekilişlerinde de kararlılığını koruyabiliyor.

    https://coinmarketcap.com/currencies/walton/
  • önümüzdeki zamanlarda çok iyi işler yapacağını düşündüğüm para birimi. burada fazla duyulmamış henüz ama bu zamanlar şu anda dutluk dediğimiz anlar. gemiyi kaçırmaktansa, gemiye önceden binip beklemek her zaman iyidir. ytd.

    edit: yaptıkları yanlış marketing'ten dolayı gözümden düşmüştürler. herşeyi hype üzerinden götürmek isteyen bir halleri var. o yüzden hiç güvenilir gelmiyorlar ve 3 hayır ile uğurluyorum.
  • walton rf id üzerine çalışan, kurucuları ve yöneticileri arasında samsung' un eski başkan yardımcısı olan bir crypto projesidir. piyasadaki gerçek anlamda iyi iş yapan firmalardandır.

    alternatifi için (bkz: vechain).
  • popüler olmadan önce satın alanın sırtının yere gelmeyeceği projelerden biridir.
  • dün şöyle bir skandala imza attı, ardından olaylar gelişti:
    https://pbs.twimg.com/media/dxjtaaxu0aavo2i.jpg

    volkan konak ne kadar haklıymış.
  • son twitter faciasıyla beraber fena halde kendi bacaklarına sıktılar. ve vechain'in ekmeğine yağ sürdüler. toparlanması ciddi zaman alabilir. bu süre içinde iyice dibe vururlarsa ordan biraz wtc toplanabilir.
  • bir avuç bilmem ne tarafından yönetildiğine emin oldum artık.
    geçenki vukuatın üzerine ali baba'yla anlaşma açıklayarak coin'i uçurup ertesi gün açıklamayı silip "bundan sonra böyle dandun açıklama yapılmayacaktır" minvalinde bir şeyler yazmışlar ve tabi dump...
    https://twitter.com/…hain/status/971357075656683521

    yaptığınız işi seveyim çekik gözlü kelebekler sizi...
  • hiç alıp sattığım birşey değil ama takip ediyorum. piyasanın ilk olumlu havasında bunu biraz gazlarlar gene. 0,0010000-0,0011000 arası alım için güzel görünüyor. coin veya token herneyse hakkında birşey bilmesem de bu değere inerse biraz alacağım.
  • 29 usd' den aldığım an itibari ile 0,24 usd olan ve zengin olana kadar satmayacağım coin.
hesabın var mı? giriş yap