• çıkması dört gözle beklenen, blizzard yapımı warcraft filmi. hayal kırıklığına uğratmayacak gibi gözüküyor.

    trailer'ın trailer'ı

    movie trailer

    çok fena wow oynayasım geldi. (bkz: lok'tar ogar).

    edit: asıl trailer cuma günü yayınlanacak.

    edt2: yeni trailer
  • yıllırdır beklenen warcraft filmi. herkesin endişesi hikayeyi nasıl ve nereden anlatıcaklarıdır. 17 kitabı olan ve üstüne eklenen warcraft evreni için kaç film kaç dakika çekilmesi gerekir bilinmez ama "the begining"e göre azeroth'un yaratılışından orc ayaklanmasına kadar gidecek gibi. 20.000 yıl önceden başlıyacaktır muhtemelen. umarım hikayeden çok atlamazlar. seyircinin kafasını bulandırmaktansa daha çok film çeksinler.
    bana sorarsanız asıl eğlenceli hikaye lorderon'un düşüşü, kil'jaeden'in gelişi, kael'in, arthas'ın ve illidan'ın öyküsüdür. ilk filmden de buraya kadar gelemeyeceklerini umarak yavaştan bir tanıtım filmi olacak gibi duruyor.
  • böylesine bol malzemeye sahip bir evrenden, göz boyama amaçlı gereksiz aksiyon ve efekt dolu bir film çıkartarak büyük bir israfa ve hayak kırıklığına yol açmazlar umarım. blizzard'a güveniyorum, ama yine de popülerlik adına playerları tatmin etmeyecek bir iş de ortaya çıkabilir. ama başarılı bir iş de warcraft adına oyunuyla filmiye kitabıyla büyük bir reklam olacaktır.
  • vasat altı olması çok ama çok zor olan gayet tatmin edici bir film olacağını düşünüyorum. 20 yıla yakın zamandır oyun oynamama rağmen etrafımdaki herkesin oynadığı zamanlarda bile geçerli sebeplerden dolayı yaklaşmadığım warcraft'ın bu filmini ben bile heyecanla bekliyorum. kötü bir film olacak diye umutsuz olanlara ise diyeceğim; blizzard ve diğer yapımcıların kötü bir film çıkartmayı göze alabileceklerini hiç zannetmiyorum zira warcraft'ın çok ama çok fazla sayıda fanı var ve bu filmin devamı olacağı da kesin. ben gayet umutluyum filmden. tabii ki her uyarlamada olduğu gibi öeaa kitabı daha güzeldi, perdeye karakterleri iyi yansıtamamışlar diyecek milyonlarca insan film bir başyapıt dahi olsa kesin olacaktır. biraz kitabı bilgi de verelim film hakkında

    yönetmen: duncan jones (1971 doğumlu duncan jones'u source code ve moon filmlerinden tanıyoruz. özellikle çektiği ilk uzun metrajlı filmi moon ile dikkatleri üstüne çeken duncan jones ikinci filmi source code ile ben de hayal kırıklığı yaratsa da geleceği parlak bir yönetmen olarak görülüyor)

    senaryo: duncan jones, charles leavitt, chris metzen(metzen zaten hikayenin ve karakterlerin asıl yaratıcısı, jones ile leavitt ise warcraft'ın perdeye uyarlanmasında lan bu cümleyi tamamlayamadım anladınız işte siz screenplay ikisi de.)

    aha bu da imdb linki: http://www.imdb.com/title/tt0803096/combined

    son olarak bir kaç imdb triva bilgisi ekleyelim sonra gerçek warcraft fanlarına bırakayım sayfayı

    -yönetmen uwe bowl filmi çekmek için blizzard'dan paul sam ile görüşmüş fakat blizzard'dan red cevabı almış. blizzard neden olarak ise şöyle demiş türkçeye çevirmedim ingilizce okuyunca daha bir kapak duruyor zira
    'we will not sell the movie rights, not to you... especially not to you. because it's such a big online game success, maybe a bad movie would destroy that ongoing income, what the company has with it.
    --filmin aralık 2015'de çıkması planlanıyordu fakat star wars filmiyle çakışma durumundan dolayı mayıs 2016'ya ertelendi.
    ---iki kez oscar kazanan filmin görsel efektcisi çok uzun zamandır wow oynayan bill westenhofer, kendisi filmin setinde sabaha karşı 2'de kalkıp raide giriyormuş. orgrim'i canlandıracak rob kazinsky(horde dead knight oynuyormuş) de aynı şekilde sıkı bir wow oyuncusu.
    ----colin farrell yönetmenle görüşmüş falan filan ama sonra onun yerine dominic cooper kapmış rolü. (bu geyik her filmin triva'sında var zaten)
    -----blizzard filmi mayıs 2006 yılında duyurmuş fakat film 2016 yılında çıkacak.
  • öncelikle, blizzard'dan babam çıksa yerim. dahası warcraft'a dair ne varsa yalayıp yutmuş tiryakileri heyecanlandıran bir yapıt olacaktır.

    yaşasın illidian stormrage!
  • ismi hala warcraft diye görünüyor. 3 film yapacaklar heralde.
  • sozlukte toplasip izlenilmeye gidilebilinecek filmlerden.
  • az once blizzcon'da traileri gosterildi. ulan yillardir bekliyorum.. gel artik. alliance vs horde'dan ziyade birlesip burning legion'a karsi savasacaklar sanirim. ses sorunu yuzunden pek anliyamadim bazi kisimlari.
  • cüneyt arkından esinlenme olan film. bebeği öpüp nehre bırakıyor.
  • boxset bir yapım bizleri bekliyor olabilir. ki olmasını da çok isterim. çünkü şimdilik war is beginning diyorlar.
hesabın var mı? giriş yap