• youtube'un (sanırım) yeni, bir o kadar da kullanışlı butonu. adından da anlaşılacağı üzere vaktimiz olmadığı zamanlar ilgimizi çeken videoları yer imi olarak tarayıcıya kaydetmek yerine bu buton sayesinde izleme listemize ekliyoruz. zamanı gelince aramadan güzelce izliyoruz.
    ps: tabi ki youtube hesabı sahibi olmamız gerekiyor, gmail de bir alternatif.

    ukteyi sxcosssxs vermiş.
  • muhtemelen yazılımcılarının isteseler 5 dakika içinde ekleyebilecekleri izlenenleri listeden topluca kaldırma ve sıralama özelliklerinin olmadığı (veya benim bulamadığım) youtube hizmeti.

    web veya mobil youtube uygulaması üzerinde her seferinde son eklediğim ve izlemek istediğim videoyu bulmak için beş saat en sona kadar gitmeyi gerektirir.
  • 2 haftadır şöyle bir bug'a sahip liste: örneğin 27 videodan oluşan bir daha sonra izlenecekler listeniz var ve siz 13. videoyu izliyorsunuz. izlerken yanındaki çöp kutusuna basıp listeden kaldırdınız diyelim, 13. videoyu izlemeye devam ederken, 13. video 1. videoymuş gibi oluyor ve 13. video bitip 14'e geçmesi gerekirken listedeki 2. videoyu açıyor. hala nasıl fark edip düzeltmediler bilmiyorum. bu hataya kadar kullanışlı bir listeydi. ama yine de diğer yazarların önerdiği özellikler de olsa fena olmazmış şimdi düşününce.
  • anladığım kadarı ile 5000 video ile sınırlı liste. bu sayıya ulaştıktan sonra, ki tabi ki yıllar alacaktır bu sayıya ulaşmak, daha fazla video ekleyemiyorsunuz. enteresan şekilde izlenmiş videoları listeden çıkar opsiyonu da çalışmıyor. google gibi bir şirketin youtube gibi önemli bir platformda tüm videoları tek seferde listeden silme opsiyonu koymaması cidden anlaşılabilir gibi bir handikap değil.

    benim internetten bulup uyguladığım bir çözüm işe yarıyor fakat yaklaşık olarak saniyede bir video siliniyor listeden dolayısı ile 5000 limitine ulaşmış bir listeyi silmesi 1 saatten uzun sürüyor. link
hesabın var mı? giriş yap