• daniel chong abimizin cartoon network için yaptığı, üç ayının maceralarını anlatan efsane animasyon serisi. efsane diyorum, çünkü şimdiden adventure time'ın koltuğunu sallayacak gibi gözüküyor, eğer bu şekilde devam ederlerse ortalık iyice şenlenecek.
    cartoon network türkiye'de tabi ki yayınlanmıyor, üzerinden bir iki sene geçmesi lazım ki bizimkilerin dikkatini çeksin. ama malum ortamlarda altyazısıyla yayınlıyorlar, izleyin izlettirin.
  • 2015 temmuz ayından beri animasyon severlerle buluşan cartoon network ün yeni bombasıdır. üç ayı dostun gündelik ayılıklarını ve kaygısızlıklarını konu alırken güldürür ve iyi hissettirir. fikir vermesi açısından komikli :
  • az önce içinde kocaman bir dürüm bulunan bir bölümünü izledim. başlangıçta pek yaratıcılık barındırmayan, orta eğlenceli bir dizi olacağını düşünüyordum ama bölümün sonu çok iyiydi yahu... galiba bir over the garden wall ya da the marvelous misadventures of flapjack olamayacak ama yinede izlenilebilir ve sevilebilir.
  • bu çizgi filmle ilgili en hoşuma giden şeylerden biri insan karakterlerindeki renk çeşitliliği. en çok arkaplandaki insanlarda gözlemleniyor, farklı ırklardan kültürlerden bir sürü tip oluyor kalabalığın içinde. dikkat edilesi bir nokta.
  • içten karakteriyle cartoon network ün sağlam dizisi, üç ayı var, biri panik atak gibi, biri asosyal, biri de sevilmek isteyen bir panda... arkadaş teklifi için ikide bir internetteki profilini yeniliyor, aşık oluyor, son zamanların sosyal çağını en güzel anlatan dizi diyebilirim.
  • sünger bob, flapjack*, adventure time, regular show, gumball* derken hastası olduğum son çizgi film. şu çizgi filmleri yapan adamlara dünyanın anahtarını teslim etmeleri lazım.
    çok başarılı bir dublaja sahip olup, türkçeye "kafadar ayılar " olarak çevrilmiştir.

    tavsiye ederim; https://www.youtube.com/watch?v=lscefqjsxic
  • kutup ayısından hoşlanıyorum sanırım. aşırı tatlılar ya,başta hiç ilgimi çekmemişti. ve daha önce de yazan olmuş arkaplandaki insan çeşitliliği ayrıca dikkat edilesi.
  • we bare bears isimli yetişkinlere daha çok hitap eden çizgi film.
    farklı türden ayıların dostluğunu ve aykırılığını görebiliyoruz. bizim farklılığımızdan birlik olmamıza iyi bir ders aslında . introsunda türbanlı bir kız bile var. özellikle dürüm isimli bölümünü mutlaka izlemelisiniz. sonu çok vurucu.
    ve eğer izlerseniz yada izlemezseniz diye sonunda çalan müziği de ekliyorum

    i have time
  • son zamanlardaki favorim. cartoon nerworkun çizgi dizileri hayranı iseniz bunu es geçmeyin.
    mutlaka izleyin mizahı harika. kesinlikle sıkmıyor yer yer de hüznü var. üç ayı kardeş üçü de farklı karakterde ve üçü de ayrı sevimli*
    antidepresan niyetine.
hesabın var mı? giriş yap