• 8 senedir o ya da bu şekilde alan adlarımı ve hosting hizmetimi aldığım firma. her seferinde de ulan bir daha bunlara para vermiyorum diyip tekrar alıyorum. misal, adamlara diyorum ki voltajda dalgalanma olduğundan ampul patladı, ama ben bu ampulü değiştiremiyorum çünkü odanın kapısı kilitli bana nasıl yardım edebilirsiniz. bana şöyle bir cevap geliyor, voltajda dalgalanma olduğundan ampül patladı. yani böyle sizle taşşak geçen çalışanlara sahip, hatta kardeşlere sahip bir aile şirketi. ama kavga bağırış hallediliyor bazı şeyler. telefonla teknik destek verilmiyor fakat kibar biri var o biraz yaşlı o iyi konuşur telefonda. onun haricinde diğer kardeşler sikip atar adamı, deli eder sizi, artık o kadar laf anlatırsınız ki taş duvar anlar anlattığınızı dile gelir öyle yaparlar. ama kısacası iyidir. dediğim gibi aile şirketi olduğundan dolayı kurumsallaşamadığını düşünüyorum ama onun haricinde kaba, laftan zor anlayan fakat sonunda anlayan ve size destek veren çalışanları olan, şu insanı çıldırtma huyları olmasa istese atom sitesi bile yapabilecek bir hosting firması.
  • kesinlikle uzak durulmasi gereken firma. hosting hizmetini bilmiyorum ama yan kurulusu tema.ninja tam bir facia. bugun bir wordpress temasi alma gafletinde bulundum. sunucum tum teknik gereksinimleri karsilamasina ragmen tema hatali. ilan temasinda ilan giris secenegi yok. kendilerine durumu bildirdigimde sunucuda php.ini de kod degistirmek gerektigi soylendi. bunu yapabilsem tema almam zaten. urun iadesi de yapmiyorlar. zaten lisans anahtariyla korunan bir yazilim. kullanip isim bitince de iade ediyor degilim.

    bunun tek anlami var, temalarimiz o kadar ise yaramaz ki kullanir kullanmaz anlasiliyor, o yuzden iade edilemez demek istiyorlar.

    bakalim paypala iade icin hak talebinde bulundum. umarim para gitmez.
  • linux altın isimli bir hosting alırsınız.

    "destek değil süper destek
    amacımız sizin sorununuz oluşmadan ortadan kaldırılmasıdır. ancak olası aksaklıklarda en kısa sürede ve en yapıcı şekilde sorunlara yaklaşmayı hedefliyoruz. her zaman yapıcı ve sorunun çözümüne odaklı bir destek anlayışı ile yanınızdayız. kendinizi yalnız hissetmeyeceğinize söz veriyoruz!"

    şeklinde açıklamalarına güvenirsiniz. bir yatırım yapar ve sitenizi kurarsınız. 5 yıl boyunca sitenize özgün içerik girip gelir elde etmeye başlarsınız. bir sabah kalkarsınız ve sitenizin açılmadığını görürsünüz.

    hemen web arisi destek hattına mesaj atarak konuyu bildirirsiniz. aldığınız cevapla şok olursunuz.

    'sistemimizde bir arıza meydana geldi siz yedek almadıysanız siteniz silindi geri getirme imkanımız yok.'

    5 yıllık emeğiniz boşa gitmiştir. firma yetkilisi ile görüşmek istersiniz görüştürmezler. tek çare dava açmak maddi manevi tazminat için uğraşmaktır.

    siz siz olun,

    webarısı internet teknolojileri ve bilişim ltd şti
    v.dairesi: ankara / kızılbey
    v.no: 800 051 84 81
    adres: anafartalar cad 5/185 ulus – ankara
    tel: 0312 231 46 78
    email: satis@webarisi.com

    yukarıdaki bilgileri gördüğünüz her yerden uzak durun! uzak tutun.
  • anladığım kadarıyla türk milleti ve sikinin ucuyla iş yapmak gerçeği başlığında incelenen tarzda çalışan bir firmaymış.

    bundan bir kaç yıl önce binlerce üyesi ve milyonlarca liralık pazarı olan bir webmaster sitesi benzer şekilde patlamış ve bir sürü insan mağdur olmuştu. bunun üzerine hostingcisinden yedekleme sponsoruna, web masterından site sahibi olan şirketin yetkililerine kadar koca koca adamlar çıkıp arsız arsız üste çıkmaya çalışmışlardı.

    türk firmalarla çalışan ve bu tarz işler yapan bütün kişilere önlem almayı öğrenmelerini tavsiye ediyorum. bilmiyorsanız yardım alın. bu adamlara güvenirseniz yolda kalabilirsiniz.
  • benim de müşterileri arasında bulunduğum (az kaldı taşıyacağım dosyaları) firma.

    benin yaşadığım olay şöyle cereyan etti:

    şimdi ben bu vatandaşların müşterisi olduğum için, benim bir dostum ve müşterime önerdim. iyi mi ettim? iyi bok yedim.

    ulan sorun üstüne sorun, sorun üstüne sorun. adamı o kadar kızdırmışlar ki, yanında olsam sinirden bana dalacak o derece.

    bugünkü kırılma noktası ne peki? 15 gündür linux dosya izin sorununu çözmeyen webarisi.com'u arayan arkadaş, saat 17:00 de "haftaçi saat 18:00'e kadar hizmet veriyoruz" anonsuyla karşılaşıyor.

    yahu webarisi hadi sorunu çözemiyorsun, telafisi için bir şey yapmıyorsun üstüne taşak geçer gibi telesekreter mesajı dinletiyorsun.

    arkadaşın sözüyle bitiriyorum "%1 bile zarar verebilecek olsam, bu firmanın ne olduğunu herkes duyana kadar durmayacağım!"
  • aman uzuk durun gencler. ne musteri hizmetleri duzgun hizmet veriyor, ne serverlari
  • domain adresim bu arkadaşlarda olmasına rağmen hesabımı kapatmışlar, şimdi süre doluyor ve adımı alamıyorum.
    arıyorum, arkadaşlar bakacak.
    mail atın, gelmiyor.
    şifre yenile, yenilemiyor.

    %100 eminim, parayı havale edeyim de siz uzatın dersem 10 saniyede hallederler.
    komple adi, tamamen şark kurnazı bir firma.

    zaten zamanında 200 liralık hostingi 1.000 lira yapmak istediler diye ödememiştim, surat ekşitmişlerdi.
    ne oldu kardeş, gondikleyemeyince moralin mi bozulmuştu?

    şimdi arkadaşlar "siktir et, başka domaine geçersin en kötü, bunları da cimer, btk, neresi varsa şikayet et diyor...
hesabın var mı? giriş yap