• base olarak web based desktop sharing programi dir, ama esas farkliligi bir telefon hatti uzerinden conference call da saglar ayni surecte. ce$itli presentation ve demolar icin harika bir programdir. (web conferencing etc)
    kar$ilikli remote control da saglanabilir. (amerika da cok populer durumdadir)

    asagidaki linkten detayli bilgiye ulasilabilir:

    http://www.webex.com/
  • webex konferansı yapmak için gerekli olan ekipman:
    webex activex'i yüklenmiş bir tarayıcı ve kulaklık mikrofon seti.

    kaydedilmiş webex session için de (*.wrf uzantılı dosyalardır) webex player adlı programın yüklenmesi gereklidir.
  • bu yil icerisinde cisco tarafindan satin alinmi$tir.
  • günümün yarısını sanallığında geçirdiğim, aşmış collaboration uygulaması. en güzel yanı da size ait session'ları kaydedip sonra tekrar izleme ve dinleme imkanına sahip olmak. bir de transformers'da vardı, acayip hoşuma gitti..
  • (bkz: webinar)
  • internet uzerinden konferans yapmak icin yaratilmis sukela iletisim arayuzu.

    cok subeli firmalar ve cok universiteli proje gruplari icin icilmis bicilmis kaptan.

    web uzerinden powerpoint sunumlari yapmayi, desktop veya application sharing yapmayi mumkun kilan, iphone uzerinde bile calisan muhtesem uygulama.

    edit: bir kere de editlemesem, disimi kircam, gidip bi fakir sevindiricem.
  • sadece e-mail ile yönetilemeyen, ortak paylaşım alanlarına ihtiyaç duyulan durumlarda space uygulaması ile hayata tad katan, insana çalışma şevki veren uygulama. seviyorum uleyn...
  • microsoft net meeting'e göre pek bir kullanışlı. önceden şirket için ortak paylaşım yapabilirken, webex sayesinde her bir yerle, izlanda'yla bile ekranınızı paylaşabiliyorsunuz.
  • video konferans yada tele konferans için dökülen bir sürü altyapı maliyetini sikip atmanızı sağlayan bir cisco güzelliği. 6 kullanıcıya kadar video konferans, 25 kullanıcıya kadar da tele konferans yapabilmenizi sağlar. uygulama paylaşımı, sunu, dosya transferi, chat, oturum kaydı, masaüstü paylaşımı da cabası. aylık 49$ kişi başı ücreti var senelik alırsan aylık 39$'a geliyor. tüm bu güzelliklerinin yanında platform bağımsızdır. hemen hemen tüm internet tarayıcılarını destekler ve ihtiyacınız olan şey sadece bir tarayıcı bir de internet bağlantısı. iphone ve blackberry uygulamaları da cabası. bunun yanında bilgisayara erişimi olmayan insanlar ise sadece dünyanın hemen hemen her ülkesinde bulunan ücretli veya ücretsiz telefon hatlarını arayarak (ki bu ücretsiz numaralar ek ücrete tabi. evet salak bir cümle oldu) konferansın sesli kısmına katılabilirler. kısacası aşmış bir birlikte çalışma ve toplantı ortamı sunar. lokasyon kısıtlamaları nedeniyle toplantılar için verilen uçak, otel v.b masrafları minimuma indirir. ailecek hastasıyız.
  • google wave varken gereksiz olandir.
hesabın var mı? giriş yap