• estonya kokenli, western union ve diger money exchange
    servisleri arasinda bir gateway gibi calisan anonymity para transfer servisi.

    rus sanal mafyasinin bankasi

    http://www.wmtransfer.com/
    http://www.webmoney.ee/
  • alternatifi icin (bkz: e gold)
  • bu kadar yerde reklamini vs gormeme ragmen bana gelmis gecmis en guven vermeyen para servisidir. dandirik bir arayuzden kayit olursunuz. arayuz ingilizce olmasina ragmen bastiginiz linkler rusca, japonca vs yerlere gonderir sizi. paypal'in gozunu seveyim dersiniz.
  • öğlen uyanınca bu kadar emek verip yüklemeye çalıştığım paranın yerine ulaşıp ulaşmadığını görebileceğim, para yatırmanın çok zor olduğu ama inanılmaz güvenlik önlemleri olan sistem. sıfırdan kurucam diye hiç başlamayın bence gidin posta çeki falan gönderin.
    wm-turkiye.com 7% komisyon alsa da küçük satışlarda güvenilirliğini az önce kanıtladı. artık benim de webmoney de param var lan.
  • karma karışık sistemleri, kafasına göre rusçaya dönen web sayfaları ve anlaşılmaz hata mesajları ile insanı delirten web servisi.
  • kredi kartıyla para ekleyemediğiniz ödeme sitesi.

    asdjahdskjafadf. şaka gibi lan!
  • hesaba nasıl para yüklendiğini ve nasıl para gönderildiğini çözemediğim sistem.
  • 3-4 gün önce kredi kartı ile de ödeme almaya başlayan sistem.
    türkiye'de yalnızca bir sağlayıcıya kredi kartını vermişler.

    edit: arkadaşlar entryi atınca vay anasını dedim ne çok zaman geçmiş djsjsjjs
  • paypal'ın türkiye'den çekilmiş olması nedeniyle sanırım kullanmak zorunda kalacağım sanal banka. ancak bazı çekincelerim var. şimdi hacı, ben gavur memleketlerine custom made uçuş simülatörü parçaları satıyorum. tahmin ettiğiniz gibi yüksek hacimli bir iş değil. tamamen boş vakit öldürme amacıyla yapıyorum. bazen müşteriyi geri çeviriyordum vaktim yok diye. neyse. 20-30 dolarlık 2-3 tane satış oldu diyelim bir ayda. ve hesapta 70 doların biriktiğini varsayalım. sorular:

    1- bu parayı kolayca en paraya aktarabilir miyim? yoksa belli bir bankayı mı kullanmak zorundayım?
    2- böylesine küçük hacimli işlemler için astarı yüzünden pahalı olur mu? yani ödeyeceğim transfer masrafı ele geçen üç kuruşu yiyip bitirir mi?
    3- müşteri için paypal'a ödeme yaparkenki gibi bir kolaylık mümkün müdür? yoksa adamlar kimlik fotokopilerini estonya'ya gönderip hesap açmak zorunda mıdır? kendi kredi kartıyla herhangi bir masraf ödemeksizin benim webmoney hesabıma ödeme yapabilir mi? ya da paypal hesabından gönderimde bulunabilir mi? herife ek masraf çıkar mı?
    4- anlattığım hacimde ticaret için webmoney'den daha uygun ve aynı zamanda güvenli bir başka alternatif var mıdır?
  • türk lirası yatırıp-çekme, wmz bozdurma konusunda aracı olan kurumları türkmoney ve webmoneyalsat artık ülkemizde hizmet vermeyi sonlandırdığını açıklamıştır. paypal'dan sonra bu ödeme sistemi de sonlandığına göre elimizde bitcoin ve payooner kalmıştır.
hesabın var mı? giriş yap