• bir youtube kalıbı. ilginç ve genellikle rahatsız edici video'ların altında en çok oylanan yorumlarda genelde hep şöyle bir yorum yer alır:

    oh my god! im in the weird part of youtube again lol [56]
  • arif erdem'in manchester'a attığı golü ararken de varılan yer olabilir. her şey o videoyu aramakla başlıyor malum.
  • ne zaman youtube'da uzun süre vakit geçirsem kendimi bulduğum yer.

    mesela geçen gün her şeye rottweiler cinsi bir köpekle ufacik bir kedinin oynadiği sevimli videoyu izleyerek başladım. daha sonra sağda önerilen videolardan hııı komiktir bence bu dediklerime tıklayarak baya bir ilerledim ve nasıl olduysa son olarak geldiğim nokta insanların kedi ve köpeklerinin ölmeden evvelki anlarını yayınladıkları videolar oldu, ben nasıl oraya geldim ve insanlar evcil hayvanlarının ölmeden evvelki hallerini neden paylaşmişlar bu iki soruya cevap bulamadım.

    daha sonra da başka bir gün kurban grubuna ait bir kaç şarkı dinlemek, klip izlemek üzere aramaya kurban yazdım ve karşıma iki kişi büyük baş nasıl devrilir, kurban kesimi vs gibi görüntüler çıktı. insanlar neden koyun ve dana kesim videolarını youtube'da paylaşmışlar bunun cevabi da bende yok.

    bir diğer gün de bebek ve köpek görüntülerine bakarken baya bir ilerleme kaydederek harlequin ichthyosis'dan muzdarip bebeklere kadar geldim.

    ayrıca güçlü ırk köpeklerinin normal videolarına bakarken daima köpek dövüşü görüntüleri önermekte sevgili youtube.

    eskiden rahatsız edici içerik olduğunda +18 olarak uyarı yapıyordu, log in olmadan dolaşıyor olmama rağmen, bu görüntülerde herhangi bir uyarı vermedi.

    artık youtube açarken korkar oldum, bugun ne gibi sıradışı ya da sapıkça bir görüntü ile karşilacağim acaba tedirginliğini yaşıyorum. kısacası youtube'da uzun süre takılmak hiç iyi değil arada bir kapatıp açmak gerekiyor.
  • badger badger badger dan kestirme bir biçimde ulaşabileceğiniz internetin arka bahçesi.
  • ingilizce başlığa türkçe tanım girmek gibi olmasın ama az kurcalarsanız amatör porno bulabileceğiniz bir "part"dır.

    bir de daha yeni okudum, bir macar matematikçinin iddiası o ki 19 tıklama ile internet'te bir yerden herhangi bir yere gitmek mümkün, başlanılan yerden o kadar uzağa nasıl düşüldüğüne şaşırmamak gerek.
  • (bkz: cyriak)
hesabın var mı? giriş yap