• izmir bayraklı'da otoban kenarına açılan avm. forum bornova'ya 10 dk, point bornova ve kipa çiğli'ye 15 dk, mavibahçe ve ege park'a da 20 dk.lık mesafede. tonla avm sinek avlarken tutması zor gibi. bir de avm kurtaran aslan, köfteci yusuf 2 dk.lık mesafede kendi alanını açmış durumda. bir farklılık olarak izmir'in ilk akvaryumu varmış bünyesinde. ne kadar ilgi görür bilinmez.
    mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde zaten kitlenen otobanı daha da çekilmez hale getireceği de kesin.
    edit:(bkz: başlığın başa kalması) sonucu zorunlu düzeltme
  • müteahhit inşaatı bitiremediği için alelacele açılış yapmışlar. yemek katı henüz çalışmıyor. dış cephe özensiz, peyzaj berbat. dışarıda otopark kısmındaki dış trabzanlarda o kadar ince çelik malzeme kullanmışlar ki durduğu yerde yamuk yumuk olmuş. yapı market henüz açılışını yapmamış. olumlu olarak da; avmnin içi gerçekten ferah, koridorlar geniş. izmir'de olmayan bazı yeni mağazalar var. boyner outlette güzel ve oldukça uygun ürünler var. en çok giriş katındaki lokumcunun tasarımını beğendim.
  • sahibi olan firma tankar'ı tanıyan biriyim, sahipleri boşa yatırım yapmaz. evet şehir hastanesi asıl ekmek yeme beklentilerini oluşturuyor. zaten oranın inşaatını da aynı firma yapıyor. köfteci yusuf'u yazmış arkadaş, evet orasınıda kendileri işletiyor, karşılıklı iki istasyonda kendilerine aittir. kira kontratları mayısta açılacak şekilde düzenlenmişti bu sebeple tam tamamlanamadan açılış yapıldı, karşı tarafa praktiker ve mercedes-benz servisi gelecek. dilerim yaptıkları yatırımın karşılığını alırlar. minibüsle ulaşmak isteyenler için ise bornova-osmangazi minibüsünü kullanabilirler.
  • hep tüketim hep tüketim, etrafında tonlarca avm varken yeni bir avm daha. bunun yerine üretime yönelik bir fabrika açılsa keşke.ileride avmlerin tek tek kapandığına şahit olacağız.
  • aşırı yüksek sesli müzik...
    bakımsız, idrar kokan tuvaletler...

    söyleyeceklerim bu kadar.
  • açıldığı günden bu yana beklenilen patlamayı yapamamış avm’dir.
  • toplu taşıma ile ulaşımın imkansızlığı bu avm nin boşta durmasının en büyük etmelerinden biridir. ilk açılışta akvaryum ile bir çekim olsa da bir köfteci yusuf açılmadan müşteri sayısı hep düşük olacaktır. *
  • patlamayı şimdi değil şehir hastanesi açıldığında yapacaktır, tesadüfi şekilde yapılmakta olan şehir hastanesinin tam karşısında açılmıştır.
  • gerek var mıydı? avm kusacağız artık. yeri desen iyi değil konsept desen özgün değil. mağaza desen her birinden onlarca var.
    o kadar paran varken neden avm açtın sayın yatırımcı? (kim olduğunu bilmiyorum)
  • her iki yönden gelen araçların dönüş yoluna dönmesi için uzunca bir yol katetmesi yüzünden elverişsiz bir avm'dir. karşıyaka tarafından gelen birisi geri dönmek için mecbur bornova içinden yeniden otobana çıkıyor. aynısı bornova yönünden gelen için de aynı. halbuki bu çok rahat alt geçit ile otoparklar arası çözülebilir olmalıydı. aynı saçmalık selway alışveriş merkezinde de mevcut.
hesabın var mı? giriş yap