• westwood vibrato, aslen ilk olarak japonya'da ve siyah beyaz yayınlanmış bir grafik roman serisi. daha sonra ise kore'de webtoon formatında ve renkli olarak yayınlanıyor. şimdi ise hem line webtoon üzerinden hem de huffington post üzerinden ingilizce çevirisine ulaşmak mümkün.

    serinin kurgusu güney afrika'da yaşayan ve dünyanın en iyi enstruman tamircilerinden biri olan cornelia bobo warshaw üzerinden ilerliyor. cornelia kendisine tamir etmesi için enstrumanlarını emanet eden müşterilerinin hikayelerini dinleyerek düşlere dalarken biz de onunla beraber bu hikayeleri öğrenme şansı ediniyoruz. zamanla cornelia'nın kendi hikayesi de yavaş yavaş açığa çıkıyor.

    westwood vibrato hem insanın içini ısıtacak kadar sıcak hem de afrika'nın ve insanlığın en acı verici sorunlarına parmak basarak okuyanın gözlerini dolduracak kadar gerçekçi bir seri. fakirlik, savaş, tecavüz, çocuk askerler ve mayın tarlalarında uzuvlarını kaybeden insanlar... kısacası, afrika'nın kalbinde hayata tutunmaya çalışanların hikayesi.

    ilk bölümün link'i

    (bkz: webtoon)

    (bkz: line webtoon)
hesabın var mı? giriş yap