• nicole scherzingerin solo albümünden çıkan ilk single. listelerde pek bir başarı elde edememiştir. klibi için buradan buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=wr4w5j7nkne
  • klıbiyle hayal kırıklığına uğratmış şarkıdır. nicole un bir kutu içinde hayvanat bahcesindeki maymun tripleriyle erkekleri harekete geçirmeye çalıştığı bir klibe sahip güzel şarkı.
  • 2007 yazıma damgasını vurmuş güzel bir nicole scherzinger & t.i. düeti. hatta şarkıyı ilk dinlediğim zaman ''keşke sevgili olsalar da jay-z'ye beyoncé'ye rakip çıksa'' diye düşünmüştüm ama t.i. o çirkin karısından boşanmadı nicole gitti lewis hamilton'ı buldu o iş yattı haliyle. zaten şu an isteseler de olamazlar orası ayrı.

    jay-z & beyoncé'nin deja vu şarkısından sonra en kral afrodizyaktır bence, bunu bilir bunu söylerim. 7 sene geçmiş üzerinden vay be.
  • daha başlangıcından itibaren nabız yükselten altyapısı ile güzel mi güzel bir nicole scherzinger ve t.i. işbirliği. eskiden sözlere kulak asmazdım pek, ufuk da ingilizce açısından dar olunca şarkının bu kadar edepsiz olduğunu bilmez, dolayısıyla "do you want my body, wanna ride it like a harley?" diye çığırmakta beis görmezdim. ne kadar da masummuşum eskiden. *

    o değil de, bu t.i.'ın düet yaptığı şarkılara bakıyorum da hepsinde de aynı tonda söylüyor şarkıları, tekdüze ve bayık. sesi de yetmiyor gibi sanki. britney spears ile olan düetinde de böyle, lady gaga düetinde de. ezelden beri öyle herhalde, neyse.
hesabın var mı? giriş yap