• var böyle tipler. gacı bir hikaye paylaşmış, o minnak resim ile görmek namumkun. bir de kalp koymuş oraya ki "ulan şuna bir bakayım kalp malp ne ayak" denilsin diye. yer mi lan anadolu çocuğu? girdim hemen whatsapp\media\status'e kabak gibi baktım. resmen alakasız bir şeye kalp koymuş.

    goruldu'yu kapat diyecek keko savar mode on:

    goruldu'yu kapatıp baktıktan sonra tekrar açıp bakarsanız orada gördüğünüz görülmez ki bu durumda gacı "hikayeme baktın mı" derse sıçarsiniz. benim yöntem ile "aaa dur bi bakayım" dersiniz ve bakarsanız. cool çocuk olursunuz. hadi öptüm hepinizi.
  • (bkz: ceo ile meet set edip lunch'a çıkmak)

    kullanacağınız ingilizceyi de türkçeyi de ayrı ayrı sikeyim
  • malaktır. o değil de hay sizin alfaniza bir betaniza iki ulan. kalk da annenin odana getirdiği meyveleri ye amk. insan merak eder ve bakar. ama karşıdaki kişinin gotunu kaldırmak istemez ve baktığını belli etmez. bu kadar basit bir şeyi bile iki gramlık asosyal beyni ile "beta bu" ya getirmek için kafayı yemek lazım. yok deneme sürümü amk. 0.8.2
  • eski sevgilisi hesap sorunca sıçmaktan korkan yurdum delikanlısının teknoloji ile imtihanı
  • annesine "ya beni kimse sevmiyor niye dogurdunuz beni" diyenlere umut veren sevgilidir. adam resmen son seviye kanser hastasinin "bu formül ciğerleri temizliyor" reklamını gordugundeki umudu hissetti la. tekrar hayata tutundu amk. he kanka senin de sevgilin olur.
hesabın var mı? giriş yap